9 Ιουν 2016

Το «μίζερο» πολιτικό προσωπικό και η «Σχολή Τατούλη» - Tης Χριστίνας


Με τη μια τους έθεσε όλους απέναντί του! Με μια φράση μονάχα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου άνοιξε πόλεμο – σε ότι επίπεδο κι αν είναι αυτός- με το σύνολο του πολιτικού προσωπικού της χώρας, δεν ξέρω αν εννοούσε ειδικώς της Αρκαδίας!
 

 «Το σημερινό πολιτικό προσωπικό είναι μίζερο» είπε ο Π.Τατούλης στο arcadiaspot, «δεν έχει γνώσεις, κοιτάζει μόνο τον εαυτούλη του» και αναρωτιέται κανείς αν αυτή η δήλωση θα σταθεί ανάχωμα στις όποιες ενέργειες- δράσεις – έργα θέλει να υλοποιήσει η Πελοπόννησος και… περνούν μέσα από αυτό το «μίζερο» πολιτικό προσωπικό!
Δεν έμεινε όμως μονάχα εκεί ο 1ος τη τάξει Πελοποννήσιος…
Ανακοίνωσε πως «οι πολιτικές μου φιλοδοξίες δεν έχουν τελειώσει» δίχως να διευκρινίζει αν αυτές αφορούν την αυτοδιοίκηση ή την κεντρική πολιτική σκηνή και «δαφνοστόλισε» τον συνδυασμό του τη «Νέα Πελοπόννησο» η οποία σημείωσε πως έχει σημαντικά στελέχη και «Βγάζει τη νέα γενιά πολιτικών, τη γενιά της Σχολής Τατούλη»!
Πως όλα αυτά αποκωδικοποιούνται θα το δούμε στην πράξη αφού οι εκλογικές διεργασίες σε όλα τα επίπεδα έχουν ξεκινήσει και οι «μνηστήρες» είναι πολλοί , ανάμεσά τους και ονόματα που ο Π.Τατούλης… ούτε θέλει ν ακούει!