12 Απρ 2016

Μπρος εγώ και πίσω εσύ! - της Χριστίνας



 Όπου «εγώ» βάλτε τον Υπουργό Τσιρώνη , όπου «εσύ» τοποθετείστε τον Περιφερειάρχη Τατούλη και στη μέση… βάλτε το Δήμαρχο Νίκα!

Περιοδεύει ο πρώτος στη Μεσσηνία το διήμερο 11-12 Απρίλη, το ίδιο διάστημα επέλεξε και ο 2ος....

  να επισκεφτεί τη Μεσσηνία, να έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Νίκα – τον οποίον ανοιχτά και εκ βήματος περιφερειακού συμβουλίου, έχει δηλώσει πως ιδιαιτέρως αγαπά- ν ανακοινώσει τα της αποκαταστάσεως της Μαραθόλακκας, να την επισκεφτεί και φυσικά να διαμηνύσει – για ακόμα μια φορά δεδομένου ότι η επανάληψη είναι η μητέρα της μαθήσεως- πως το έργο των αποκαταστάσεων θα έχει ολοκληρωθεί Ιούνιο – Ιούλιο.

(Τι να εννοεί ο Περιφερειάρχης με το «μεγάλες αποκαταστάσεις» δεν ξέρω… λέτε να τελειώσει αυτές και να αφήσει τις μικρές για «μαγιά»;)
Στο θέμα μας όμως… 


Πήγε λοιπόν ο Τσιρώνης στη Μεσσηνία, επισκέφτηκε το Νίκα, τα είπαν για Κυπαρισσιακό και απορρίμματα, έκανε και δηλώσεις και έφυγε για Πύλο μεριά…

Στο  κατόπι του.. ο Πέτρος Τατούλης!

Συναντήθηκε με το Νίκα – όχι στο Δημαρχείο αλλά στο Διοικητήριο της Π.Ε (Λάστιχο σε κάναν Δήμαρχε) έτσι για να μην έχουμε και περίεργες συναντήσεις και καταγραφούν τίποτε αβρότητες και εκτεθούμε , έγιναν από κοινού δηλώσεις για το θέμα των απορριμμάτων , της προσωρινής διαχείρισης του δήμου και τις αποκαταστάσεις και μετά.. βουρ για Μαραθόλακκα ο Περιφερειάρχης…

Σ.σ Στη Μαραθόλακκα είχε πάει και ο Τσιρώνης πριν… Βρε μπράβο συνωστισμός!

Όσο για την χρονική επιλογή των επισκέψεων και κατά πόσον είναι τυχαία; Η απάντηση δική σας!


X.τ.