25 Σεπ 2015

Πάνο σου τα έλεγα!!- Τζένης

Nα πω πρόεδρε Πανο οτι δεν σου τα έλεγα νη μην διορίζεις προεκλογικά υπουργούς τους αποτυχόντες ;;Ο Νικολοπουλος στέλνει επιστολές σε μορφή σαιτας παν του , σου κάηκε η γούνα με τον Δημητράκη και ακομα δεν είδες τιποτα....
αλλά το υποψιάζεσαι ,γι αυτό και του είπες μόλις αποκατασταθεί η αλήθεια θα ξαναγινει υπουργός ,θα σου καεί η γουνα όμως και με την Ξουλίδου που δεν την έκανες υπουργό όπως της είχες πει στα περαστικά και τωρα λεει ότι τα γνωριζες όλα και σε αφηνει εκθετο!!! Και αφηνεις και τον Αλέξη! Αλλά εκείνος ποτέ δεν γνωρίζει, οπότε Πάνο - δεξί χερι σε βλέπω απο την αρχή να προβαινει στις γνωστές αστοχίες(sic)

  Ο Νικολοπουλος ,απο την άλλη, αυτο το παλικαρι το καταγγελτικο, δεν ικανοποιείται με τιποτα.Σε μια εποχή που οι διορισμοί έχουν πέσει στην πυρα λόγω της καταρρευσης του πολιτικου μας συστηματος εκείνος ως εκλογο πελάτης δεν αρκείται στο τιμητικό αξίωμα του βουλευτή αλλά επιθυμεί και κάνει τον χαμό για τον υπουργικό διορισμό που έχασε. Το υψιστο χρέος να τιθεσαι στην υπηρεσία της πατριδας και των πολιτών της το καταντησαμε κουρελόχαρτο πατριώτη!