28 Μαρ 2014

Γ. Δέδες : "Είμαστε ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση που αποτελείται απο αυτόνομους κι όχι επαγγελματίες πολιτικούς" (Βίντεο)


Τους λόγους που τον ώθησαν να θέσει εαυτόν εκτός της παράταξης της ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ του Πέτρου Τατούλη και να ηγηθεί ψηφοδελτίου στις προσεχείς Περιφερειακές εκλογές ανέφερε ο Γιώργος Δέδες απαντώντας σε ερώτηση του ΗΛΕΚΤΡΑ ΤV....
 

Ο κυριος Δέδες αναφέρθηκε στις κατά καιρούς διαφωνίες του με την άσκηση πολιτικής της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,παραθέτοντας συγκεκριμένα περιστατικά τα οποία είχαν δει και το φως της δημοσιότητας. . Σχετικά με την κάθοδο του στις εκλογές ξεκαθάρισε πως η κίνηση αυτή είναι ανεξάρτητη, είναι αυτοδιοικητική αφού δεν αποτελείται απο επαγγελματίες πολιτικούς αλλά απο αυτόνομους, η οποία καταθέτει μια διαφορετική πρόταση κι ένα άλλο μοντέλο διοίκησης της Περιφέρειας, μια διαφορετική θεσμική λειτουργία ( με δημοκρατία και αποκέντρωση αρμοδιοτήτων),διαφανεια τονίζοντας πως  δεν θα  στηρίζεται στον αυτοσχεδιασμό διότι ,όπως είπε χαρακτηριστικά "στα μεγάλα ζητήματα της Περιφέρειας κυριάρχησε ο αυτοσχεδιασμός"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: