15 Φεβ 2014

ΠΑΣΟΚ : OXI στον Τατούλη - Έρευνα για συνεργασία με ΔΗΜΑΡ και Πανούση ή αυτόνομη κάθοδος με Δέδε


To ΠΑΣΟΚ ψάχνει...
Μετά την χθεσινή σύσκεψη στην Χαριλάου Τρικούπη για το θέμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι φήμες και οι πληροφορίες είναι πολλές. Άλλες διαμορφώνουν κλίμα, σε άλλες μπαίνει και λίγη γαρνιτούρα....
Εν ολίγοις όλα δείχνουν πως το ΠΑΣΟΚ δεν θα στηρίξει τον Πέτρο Τατούλη, μετά τις εισηγήσεις των κομματικών στελεχών της Πελοποννήσου.

Το ΠΑΣΟΚ ιεραρχώντας τις προτάσεις του, φαίνεται να επιθυμεί να έλθει σε επαφή με τον Γιάννη Πανούση και την ΔΗΜΑΡ, χωρίς ωστόσο κανείς να γνωρίζει  την τύχη  της επικοινωνίας αυτής. Είναι αλήθεια η κάθοδος Πανούση θα έδινε μια άλλη δυναμική στην εκλογική μάχη της Πελοποννήσου και είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν πως ο Πανούσης ,λόγω της αναγνωρισιμότητά του, της επιστημονικής του πορείας, του κύρους του αλλά και της στάσης του ως βουλευτής θα συσπείρωνε πολλές δυνάμεις που θα άλλαζε εντελώς τα δεδομένα στην Πελοπόννησο. 

 

Ένα απο τα ονοματα που έπεσαν στο τραπέζι είναι και αυτό του Σταύρου Μπένου. Ένα πρόσωπο σεβαστό που θα μπορούσε να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ σε μια αξιοπρεπή εκλογική πορεία στην Πελοπόννησο. 

Εαν απο τα παραπάνω τίποτα δεν καρποφορήσει, το ΠΑΣΟΚ έχει αποφασίσει αυτόνομη κάθοδο με την Νάντια Γιαννακοπούλου ή τον Γιώργο Δεδε να φέρονται ως επικρατέστεροι για να ηγηθούν του πράσινου ψηφοδέλτιου στην Πελοπόννησο. 
Το ρεπορτάζ μας κατέγραψε τα παραπάνω. 

Ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κορινθίας πάντως μας δήλωσε σημερα το πρωί πως έχει ήδη αποφασιστεί ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ κι αυτός είναι ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γ. Δέδες.

Τις επόμενες ημέρες πάντως  θα ανακοινωθεί επισήμως  η τελική απόφαση


τζ,Σουκ.