18 Φεβ 2014

Τατούλης - Δεδες: Δεν επεδίωξαν την δημόσια ρήξη


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκδήλωση της κοπής της πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας .

Αν και αναμένονταν "αστραπόβροντα" ένθεν κακείθεν η εκδήλωση ετελέσθη με δόξα και τιμή με τον αντιπεριφερειάρχη Γ. Δεδε να αναφέρεται στις προσπάθειες που έγιναν όλα αυτά...
τα χρόνια για να παραχθεί αυτό το έργο που αυτή την στιγμή εκτελείται στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και τον Περιφερειαρχη να δείχνει ενωτικός, μιλώντας για τους συνεργάτες του . 



Την "άλλη δουλειά" την είχαν αναλάβει οι θεματικοί  αντιπεριφερειάρχες Απόστολος Παπαφωτίου και  Ντίνα Νικολάκου.Κυρίως ο πρώτος όταν έσπευσε να διευκρινίσει πως παρά την δουλειά και τις μελέτες "αυτά τα έργα δεν θα γίνονταν εαν δεν έδινε ο Περιφερειάρχης τα χρήματα".Και η Ντίνα Νικολάκου όταν μίλησε αόριστα για προσωπικές σκοπιμότητες .




Το θέμα δεν είναι όμως  τι είπαν οι δυο αντιπεριφερειάρχες ..Αναμενόμενο για την "προσεκτική" Ντ. Νικολάκου, "υπερβολικό" για τον συντοπίτη Απ. Παπαφωτίου.

Η είδηση είναι πως ο Τατούλης πέρασε απο την Κορινθία επιλέγοντας  να μην επιδιώξει την δημόσια ρήξη με τον Δεδε, όπως έκανε τουλάχιστον στην Μεσσηνία. 

Και αυτό πολιτικά είναι μετρήσιμο.