15 Σεπ 2013

Πέθαινε αλλά έκανε τα πάντα για να δει τις κόρες του νύφες. Και τις είδε!

Ο Φρεντ Έβανς ήταν αποφασισμένος να οδηγήσει τις δύο του κόρες, οι οποίες ετοιμάζονταν να...

 παντρευτούν, στο ιερό για το μυστήριο. Διαγνώστηκε όμως με καλπάζουσα μορφή καρκίνου. Αυτό όμως δεν τον λύγισε και το κατάφερε!

Γνώριζε ο Έβανς πως δεν θα μπορούσε να παραβρίσκεται στο γάμο των κοριτσιών του, αφού δεν θα ήταν ζωντανός. Αποφάσισε να οργανώσει μία ξεχωριστή τελετή, ώστε να μπορέσει να οδηγήσει την Κέιτ και την Γκρέισι, όπως θα έκανε στην "πραγματική" τελετή, και να τους δώσει τις ευχές του για το μέλλον.

Η οικογένεια αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία του πατέρα τους με μία ομάδα από το φιλανθρωπικό οργανισμό Fotolanthropy, ο οποίος έφερε στο γάμο δύο φωτογράφους, τον Ματ και την Τζούλι Νορίν για να καλύψουν την τελετή χωρίς έξοδα.

Η τελετή έλαβε μέρος στην εκκλησία της κοινότητας Γουότερμαρκ, στο Ντάλας του Τέξας, το καλοκαίρι.

Να σημειωθεί πως ο 62χρονος πατέρας από το Αρκάνσας ανάρρωνε από διπλή επέμβαση στους πνεύμονες, νωρίτερα μέσα στο έτος, όταν και διαγνώστηκε κακόηθες μελάνωμα.

Αυτό σήμαινε απλώς μερικούς μήνες ζωή.

Η Γκρέισι και η Κέιτ έφτασαν στην εκκλησία σε προκαθορισμένη ώρα και ενώ είχαν μάθει ώρες νωρίτερα πως ο πατέρας τους είχε ετοιμάσει κάτι εξαιρετικό για τη μητέρα τους.

Με το που μπήκαν οι κόρες του στην εκκλησία ο κ. Έβανς, ντυμένος επίσημα, τις παρέδωσε από ένα μπουκέτο λουλούδια και τους εξήγησε τότε τον λόγο της τελετής.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν συγκινητικές με τις γυναίκες να ξεσπάνε σε κλάματα και λυγμούς, καθώς ο πατέρας τους τις συνόδευε μία μία στο ιερό υπό τον ήχο διαφορετικών τραγουδιών και συμβολικά τις παρέδωσε.

Ο αδελφός του Έβανς ήταν ο κύριος μάρτυρας της τελετής, η οποία ολοκληρώθηκε με ένα παρατεταμένο φιλί και με υποσχέσεις για αγάπη και κοινή ζωή την οποία θα χωρίσει μόνο ο θάνατος.

Τελικά, όλα έγιναν πιο γρήγορα. Ο Έβανς έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στις 25 Ιουλίου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η μία κόρη του 62χρονου είναι άνθρωπος με κινητικά προβλήματα.

ΠΗΓΗ: dailymail