22 Δεκ 2013

Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος: "To "σύστημα" στοχοποιεί τις ελεύθερες και δυνατές φωνές της Εκκλησίας


Στο "Περισκόπιο της Τζένης Σουκαρά" προχθές Παρασκευή στον ΗΛΕΚΤΡΑTV καλεσμένος ήταν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος.Θέματα συζήτησης όλα αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην χώρα μας, οι παρεμβάσεις της Εκκλησίας πάνω σε θέματα...
 
 σημαντικα όπως το σύμφωνο συμβίωσης ομοφυλοφύλων, η τυχόν ανάμειξη της Εκκλησίας στο θέμα της Χ.Α. που τάραξε και την Πελοπόννησο, η αύξηση των πολιτικών γάμων λόγω κρίσης και φυσικά η παρέμβαση της Ιεραρχίας σε περίοδο οικονομικής , πολιτικής και ανθρωπιστικής κρίσης. 

Ο Δεσπότης της Κορίνθου μιλά για το σύστημα που στοχοποιεί Ιεράρχες που υπερασπίζονται με σθένος την Εκκλησία και τον δοκιμαζόμενο λαό της  ,εκφράζοντας το κοινό αίσθημα .
Αποκαλύπτει πως πολλές φορές έχει γίνει στόχος του συστήματος το οποίο δρά ποικιλοτρόπως και μέσα απο υπόγειες διαδρομές. 

Ο Σεβασμιότατος μιλά για το φιλανθωπικό έργο της Μητροπολεως .4.000 συμπολίτες μας σιτίζονται καθημερινά ,ενώ η εκκλησία της Κορίνθου δίνει γεύματα και σε μαθητές σχολείων της Κορίνθου.\\Δείτε αποσπάσματα απο την συνέντευξη ,την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε σήμερα το μεσημέρι στις 15.00 απο την τηλεόραση του ΗΛΕΚΤΡΑTV