10 Σεπ 2013

Προπηλάκισαν τον Προκοπη Παυλόπουλο - Του πέταξαν μπουκάλια έξω από τη Βουλή (βίντεο)


Επίθεση από εργαζόμενους στην ΛΑΡΚΟ, που βρίσκονται συγκεντρωμένοι έξω από την Βουλή, δέχθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι ο πρωην υπουργός και νυν βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος.
 



Ο κ. Παυλόπουλος έχει ήδη επιστρέψει στο αυτοκίνητό του και προσπαθεί να μπει σε αυτό ΦΩΤΟ NEWSIT
Ο κ. Παυλόπουλος έχει ήδη επιστρέψει στο αυτοκίνητό του και προσπαθεί να μπει σε αυτό ΦΩΤΟ NEWSIT

Ο κ. Παυλόπουλος δέχθηκε την επίθεση την ώρα που προσπαθούσε να μπει στην Βουλή από την κεντρική είσοδο. Όμως δεν είχε σκεφτεί ότι θα ήταν αποκλεισμένη από τα ΜΑΤ λόγω της συγκεντρωσης. Έτσι, επιχείρησε να μπει από την πλαινή είσοδο περνώντας μέσα από το πλήθος. Μάλιστα, όπως δηλώνουν κύκλοι του κ. Παυλόπουλου στο newsit, ο πρώην υπουργός παρά τις συστάσεις της αστυνομίας πέρασε μέσα από τον κόσμο με δική του ευθύνη.



Μόλις οι συγκεντρωμένοι αντιλήφθηκαν την παρουσία του, άρχισαν να τον γιουχάρουν και να τον προπηλακίζουν. Κάποιοι φώναζαν "κλέφτες - κλέφτες".




Εκείνος, προσπάθησε να τους αποφύγει και κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητό του αλλά την ώρα που προσπαθούσε να μπει σε αυτό, του πέταξαν μπουκάλια με νερό.


Οπως φαίνεται και από το βίντεο και τις φωτογραφίες, ο κ. Παυλόπουλος αποχώρησε και δεν έδωσε συνέχεια σε ένα περιστατικό βιας - το οποίο δεν είναι το πρώτο εναντίον πολιτικού τον τελευταίο καιρό και το οποίο είναι καταδικαστέο. Η βια απ' όπου κι αν προέρχεται πρέπει να είναι καταδικαστέα γιατί μπορεί να οδηγήσει σε πολύ πιο δυσάρεστες καταστάσεις για όλους.