6 Ιουν 2013

Σύσκεψη στην Τρίπολη για τα απορρίμματα, αυτοψίες στην Κόρινθο απο τον Υφυπουργό Ανάπτυξης Κ. Βιρβιδάκη


Η πορεία εξέλιξης των έργων διαχείρισης των απορριμμάτων στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι το αντικείμενο ευρείας σύσκεψης, που θα πραγματοποιηθεί, αύριο στις 11:00, στο Δημαρχείο της Τρίπολης, με πρωτοβουλία...
 
 του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου Μανώλη Αγγελάκα.

Στη σύσκεψη, που θα γίνει παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, για θέματα ΕΣΠΑ, Κυριάκου Βιρβιδάκη, θα συμμετέχουν, ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης και εκπρόσωποι του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Πελοποννήσου, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, και του Δήμου Τρίπολης.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης θα γίνει και αναλυτική ενημέρωση από την Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης - Έργων & Περιφερειακής Ενημέρωσης Ντίνα Νικολάκου, για την πορεία εξέλιξης του διαγωνισμού για την ανάδειξη αναδόχου του έργου της ολοκληρωμένης διαχείρισης στερεών αποβλήτων Πελοποννήσου. 

Νωρίτερα, το πρωί, ο Υφυπουργός και ο Γενικός Γραμματέας θα κάνουν αυτοψία σε χώρους διάθεσης απορριμμάτων σε περιοχές της Κορίνθου και της  Τρίπολης.