21 Μαΐ 2013

Κόντρα, υποννοούμενα και βαριές κουβέντες Γόντικα - Τατούλη για τα στοιχεία του διαγωνισμού της διαχείρισης των απορριμμάτων


Άναψαν τα αίματα χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο όταν συζητήθηκε το θέμα της επερώτησης των κυρίων Γόντικα και Γούργαρη σχετικά με την παροχή στοιχείων που αφορούν τον διαγωνισμό για την διαχείριση των απορριμμάτων.
  Την σπίθα την άναψε η απάντηση της κυρίας Νικολάκου η οποία αρνήθηκε να τους δώσει...

 στοιχεία γιατί ο διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη, εκφράζοντας ταυτόχρονα την άποψη πως "αυτές οι κινήσεις"(το αίτημα Γόντικα δηλαδή) κάτι κρύβουν!
Αναμενόμενη και η έκρηξη Γόντικα αλλά και η απάντηση: "Δεν σας επιτρέπουμε υποννοούμενα και μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια".




Η Νικολάκου
επέμεινε πως η Περιφέρεια δεν θα αφήσει κανέναν να δημιουργήσει πρόβλημα στο μελύτερο και πρωτοπόρο έργο-  πιλότο της Πελοποννήσου και ο Γόντικας προειδοποίησε πως θα χαλάσουν  την φιέστα που θα γίνει όταν  θα έρθει η Ευρωπαική Ένωση στην Μεγαλόπολη.


Αυτή η αναφορά  όμως  "έβαλε μπουρλότο" στον Τατούλη ,ο οποίος αρκετά ενοχλημένος στην τοποθέτησή του  αφού επανέλαβε τα περί αυστηρής νομοθεσίας σε τέτοιους διαγωνισμούς σημείωσε ότι δεν γίνεται να έρχονται στο Περιφερειακό Συμβούλιο " τα ανθρωπάκια που ένοιωθαν ασφαλή μόνο όταν θεωρούσαν ότι υπηρετούν το λαό και τα σταλινάκια που δεν μίλησαν ποτέ για το βάρβατο καθεστώς του Στάλιν και να μας απειλούν".


Και εκεί η κουβέντα ξέφυγε με τον  Γόντικα να κάνει λόγο για υπονοούμενα,  να ζητά από τον  Τατούλη "να μιλήσει εαν φοράει παντελόνια"   με τον κ. Τατούλη να επιμένει πως  "δεν μασάει  τα λόγια του" με τον πρόεδρο του ΠΣ Γιώργο Πουλοκέφαλο σε ρόλο διαιτητή να σφυρίζει την παύση της "φάσης"!

Τελικώς και μετα πολλών υποννοουμένων επήλθε η παύση!