15 Μαΐ 2013

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά των Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στο Λουτράκι


Με την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κου Γιάννη Αλαφούζου, του Προέδρου των Σχολών Γιώργου Καπουράνη, του τμήματος σκάουτινγκ  του Παναθηναϊκού, Γιώργου Καφέ και Δημήτρη Μάρκο, άλλων συντελεστών  καθώς και πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκε το  Green Youth Cup 2013 στο αθλητικό κέντρο SPORTCAMP στο Λουτράκι...
 
 

Οι φιλόξενες και πλήρεις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP αποτέλεσαν για άλλη μια χρονιά την επιλογή μίας από τις κορυφαίες ομάδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο για την διεξαγωγή του τουρνουά αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών που προσφέρει το αθλητικό κέντρο.

Μικροί αθλητές από τις ακαδημίες των Σχολών Ποδοσφαίρου απ’ όλη την Ελλάδα ήταν οι πρωταγωνιστές σε ένα 5ήμερο γεμάτο συναρπαστικούς αγώνες και δυνατές φάσεις βγαλμένες από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Τα παιδιά διαγωνίστηκαν σε 3 ηλικιακές κατηγορίες (παίδων, προπαίδων και junior), με στόχο το "ευ αγωνίζεσθαι" και στην επιβράβευση της συμμετοχής, ενώ υπήρξαν ομαδικές και ατομικές διακρίσεις με έπαθλα και δώρα.

 

Με το σύνθημα «Όλη η Ελλάδα... μια πράσινη ομάδα!», ο Διευθυντής του Δικτύου των σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού και παρουσιαστής Σταμάτης Αργύρης υποδέχθηκε τον κόσμο στην τελετής λήξης, στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP, ενώ τόνισε πως  «οι σχολές ποδοσφαίρου επενδύουν στη διαπαιδαγώγηση των αθλητών και προσπαθούν οι αθλητές τους να γίνουν καλοί άνθρωποι μέσα από το ποδόσφαιρο».

Αθλητές, γονείς και συντελεστές της διοργάνωσης ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη ποδοσφαιρική συνάντηση.