3 Οκτ 2012

ΔΣ Κορινθίων : Ακατάπαυστη φλυαρία


Μετά απο τρεις ώρες ακατάπαυστης φλυαρίας ,στα προ ημερησίας διατάξεως θέματα, το ΔΣ ξεκίνησε να συζητά το θέμα που καίει την πρωτεύουσα του νομού "το Κέντρο Φύλαξης Παράνομων Μεταναστών".
 Με ευθύνη όλων, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, που έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο...
να συζητήσουν απόψε για πάσης φύσεως Κορινθιακή εκκρεμότητα, απο κύονες Κορινθιακού ρυθμου, πεζόδρομους και κολωνάκια που μπαινουν στην γη, βρώμικους κάδους ,κρουαζιέρα του ΚΑΠΗ ,οικονομικός απολογισμός, Κοινωνικό Παντοπωλείο, κρουστοπανήγυρη, την εγκατάσταση του "Βασίλης Ρώτας "σε χώρο του δημοτικού θεάτρου,ΠΑΕ Κόρινθος και σχέση με τον δήμο κι ότι μπορεί αλλο να χωρέσει μέσα σε ένα τρίωρο και βάλε, που το θέμα του στρατοπέδου συζητήθηκε στις εννέα το βράδυ, με δημοτικούς συμβούλους κουρασμένους  αρκετοί εκ των οποίων, αν όχι πολλοί, είχαν βγει έξω κατά την ώρα των τοποθετήσεων να "ξεπιαστούν"!

Ευθύνη και του προέδρου, του εμπειρότατου Νίκου Σταυρέλη, ο οποίος διευθύνει με μαεστρία όλες τις συζητήσεις και έχει απόλυτη συναίσθηση του χρόνου και των σοβαρών θεμάτων,προς έκπληξη όλων , απόψε υπήρξε ιδιαίτερα χαλαρός γνωρίζοντας πως στην ατζέντα του  έχει θέματα στην ημερήσια διάταξη σημαντικά (στρατόπεδο και Γενικό Πολεοδομικό) που ήθελαν διεξοδική κουβέντα!

Μέσα σε όλα αυτά να σημειώσουμε να απουσία των πολιτών, γεγονός που μπορεί να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως και να προβληματίσει.

Για τις αποφάσεις ,τις τοποθετήσεις των συμβούλων και της δημοτικής αρχής θα αναφερθούμε σε επόμενη ανάρτησή μας.

Με το πρώτο μας σχόλιο για την αποψινή συνεδρίαση, δεν θέλουμε να υποτιμήσουμε τα θέματα της πόλης, θέλουμε όμως να  υπογραμμίσουμε  πόσο υποτιμημένο απο τους δημοτικούς συμβούλους είναι ένα θέμα τόσο "σοβαρό" κι επικίνδυνο για την Κόρινθο, όπως θα διαβάσετε παρακάτω.