3 Οκτ 2012

Απάντηση των Ταγαρά, Δήμα και Κόλλια στην ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής


Οι τρεις  κοινοβουλευτικοί μας εκπρόσωποι της ΝΔ  μετά την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής σχετικά με την ψηφοφορία για τους όρους λειτουργίας των Κέντρων Κράτησης Παράνομων Μεταναστών,έστειλαν κοινή ανακοίνωση με την οποία αναφέρουν τα εξής:
 «Χτες στην Βουλή ψηφίσαμε...
τους όρους λειτουργίας και φύλαξης των Κέντρων Κράτησης Παράνομων Μεταναστών, όχι την χωροθέτηση τους. Ούδεποτε ήρθε προς ψήφιση στη Βουλή να γίνει Κέντρο Κράτησης Παράνομων Μεταναστών στην Κόρινθο και συνεπώς ουδέποτε ψηφίσαμε κάτι τέτοιο. Η έλλειψη γνώσης και ανάγνωσης των νομοσχεδίων είναι σημαντικό μειονέκτημα, η παραποίηση όμως της πραγματικότητας είναι ανεπίτρεπτη.»

Χρίστος Δήμας
Κώστας Κόλλιας
Νίκος Ταγαράς


Να σημειωθεί πως στο JENNY'S WORLD νωρίτερα είχαμε αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα. Οι βουλευτές της ΝΔ έχουν δίκιο όταν αναφέρουν πως δεν ψήφισαν την χωροθέτηση των Κέντρων Φύλαξης ,επομένως και για το Κέντρο  της Κορινθου, εφοσον δεν είχε έρθει κάτι τέτοιο προς ψήφιση στην Βουλή.
Αλλά δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε το γεγονός πως μας απογοητεύει  πως δεν ετόλμησαν να ανέβουν στο βήμα, κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου, να επισημάνουν τι συμβαίνει στην Κόρινθο και να εκφράσουν την σοβαρή τους διαφωνία. 
Μας απογοητεύει το γεγονός πως έστω μια τέτοια κοινή ανακοίνωση διαμαρτυρίας, σαν την αποψινή,  δεν εστάλη ποτέ στον τύπο, πόσο μάλλον στο γραφείο του αρμοδίου υπουργού, είτε του ίδιου του πρωθυπουργού