1 Οκτ 2012

Κέντρο Φύλαξης : Ουδεν μονιμότερο του προσωρινού!


Aλλοι 150 λαθρομετανάστες έρχονται στο στρατόπεδο της Κορινθου, αυτήν την φορά απο την Πάτρα.
Οι λαθρομετανάστες σύμφωνα με πληροφορίες του korinthia portal.gr συνελλήφθησαν το πρωί κατά την διάρκεια επιχείρησης Ξένιος Ζευς.
 Μια είδηση που κινδυνεύουμε να την συνηθίσουμε!
"Δεν ιδρώνει κανενός το αυτί!"....

Τα περιστατικά τραυματισμών στο εσωτερικό του Κέντρου Φύλαξης αυξάνονται και πληθύνονται και κανείς πλέον δεν ενοχλείται.
Η πληροφορία  πως το Κέντρο Φύλαξης θα στεγάσει γύρω στους 2.000 λαθρομετανάστες ,απευθύνεται σε απαθείς ταγούς , εξαιρετικά "ελάχιστους" κοινοβουλευτικούς!
Ο κ. Δήμας δήλωσε πως του ακυρώσανε το ραντεβού με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κάποιοι Κορίνθιοι και δεν τους κατονομάζει.
Ρωτάει ο τύπος. Αναρωτιέμαι ρωτούν και οι ταγοί;

 Ο Καλλίρης δηλώνει πως όταν εκείνος παλιά προσπαθούσε για το στρατόπεδο κάποιοι ήθελαν να το αποχαρακτηρίσουν. Στο σημείο αυτό φαντάζομαι πως αναφέρεται στο Δημοτικό Συμβούλιο του 2008 που ήθελε να περάσει το 6ο ΣΠ στην τοπική κοινωνία. Γιατί κατόπιν δεν παρατηρήσαμε καμία δραστηρίοτητα του γενικού γραμματέα σε αυτόν τον τομέα. 

Αναρωτιέμαι, τόσο δύσκολο είναι οι τρεις κοινοβουλευτικοί της κυβερνητικής πλειοψηφίας να συντάξουν ένα κοινό δελτίο τύπου διαμαρτυρίας; 
Οχι! Δεν θέλουν, ή δεν μπορούν!Να τους χαιρόμαστε!

Ο ΣΥΡΙΖΑ καθυστερημένα μετά απο ένα μήνα ,κατέθεσε ερωτηση στην Βουλή.Εν τω μεταξύ δεν μας έχει καταθέσει καμία πρόταση. Μέσα στην σύγχιση των συνιστωσών κι αυτός βολοδέρνει. 

Η Χρυσή Αυγή σιγεί περιέργως κι εκείνη μετά το ρεσιτάλ των πρώτων ημερών.
 
Περιφέρεια και αντιπεριφέρεια σιωπούν! Το ίδιο και η δημοτική αρχή...Συγχορδία σιωπής!

Το ονόμαζαν κέντρο Προσωρινής Κράτησης πριν ένα μήνα.
Σήμερα Κέντρο φύλαξης. 

 Το "προσωρινό" χαιρέτα το, πατριώτη!
Καλωσόρισε την σκληρή πραγματικότητα με τους ανεπαρκείς εκπροσώπους σου.