3 Σεπ 2012

Α. Πνευτικός για το 6ο ΣΠ:" Έχουμε πολλούς συμμάχους " Πλήρης στήριξη στους βουλευτές της ΝΔ


Απάντηση  σε όσους υποστηρίζουν πως η δημοτική αρχή γνώριζε την μετατροπή του 6ου ΣΠ σε Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών έδωσε ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός κατά την συνεδρίαση του αποψινού Δημοτικού Συμβουλίου. 
Ο δήμαρχος αρνήθηκε πως το εγνώριζε ,αναφέρθηκε...
σε συνομιλία του με τον βουλευτή Νίκο Ταγαρά ,λίγες  ώρες πριν συμβούν τα γεγονότα, ο οποίος βρισκόταν στην συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής κι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δήλωσε πως τέτοιο ενδεχόμενο μετατροπής του 6ου ΣΠ σε Κέντρο Υποδοχής δεν υπάρχει. 


ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ.
Αυτό διευκρίνισε ο δήμαρχος. Ποιοι είναι αυτοί και πόσο χρήσιμοι  θα αποδειχτούν, θα φανεί εκ του αποτελέσματος. 
Πάντως ο κ. Πνευματικός υποστήριξε τους βουλευτές της ΝΔ λέγοντας πως δεν υποκρίνονται και πως έκαναν την κομματική τους υπέρβαση, δηλώνοντας πως διαφωνούν με την απόφαση. Μεγαλειώδης αντιμετώπιση ,αλλά και υπέρβαση κομματική,θα συμπληρώσουμε εμείς,  αν σκεφτεί κανείς πως μέχρι αυτή την στιγμή προσπαθούν να κλείσουν ραντεβού με τον κ. Δένδια κι εκείνος "απαξιώνει",όπως χαρακτηριστικά είπε ο δήμαρχος. Για να τους δικαιολογήσει εκ των υστέρων,λέγοντας " πως συνεχίζουν τις προσπαθειές τους παντως."
Συμμαχοι μας είναι όμως και οι αστυνομικοί ,που σε τελευταία τους σύσκεψη είχαν υπογραμμίσει τα προβλήματα που υπάρχουν σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας. 

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αύριο ολοκληρώνεται και η μηνυτήρια αναφορά του δήμου καιτά του υπουργείου που θα πάρει διαστάσεις,τόνισε ο δήμαρχος . Το κείμενο θα γνωστοποιηθεί αύριο στην συνεδρίαση της διαπαραταξιακής επιτροπής.