25 Αυγ 2012

Δείτε φωτογραφίες απο την αποψινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω απο το στρατόπεδο

Αρκετοί  Κορίνθιοι,  ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημοτικού συμβουλίου κι έδωσαν το «παρών»...
στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που ξεκίνησε στις 7.30 το απόγευμα έξω από την πύλη στο στρατόπεδο του 6ου Συντάγματος Πεζικού, όπου μεταφέρθηκαν από χθες περίπου 300 παράνομοι μετανάστες.

Παρών στη συγκέντρωση ήταν ο δήμαρχος της πόλης Αλέξανδρος Πνευματικός, αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι από το νομό, 6 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου και το δημοτικό συμβούλιο, ενώ οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν τον βουλευτή της ΝΔ Κώστα Κόλλια κατά την είσοδό του στο στρατόπεδο για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις.









Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας παραμένουν μέσα κι έξω από την κεντρική πύλη του στρατοπέδου, ενώ αστυνομική δύναμη υπάρχει και στις άλλες πύλες του 6ου Συντάγματος. Ο δήμαρχος Κορίνθου κατήγγειλε εκ νέου με δηλώσεις του την απόφαση της πολιτείας να γίνει το στρατόπεδο κέντρο φιλοξενίας παράνομων μεταναστών και σημείωσε πως αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από την δημοτική αρχή και τους πολίτες της Κορίνθου. Τέλος ζήτησε να γίνει σεβαστή η άποψη της τοπικής κοινωνίας και των τοπικών αρχών και να απομακρυνθούν άμεσα οι παράνομοι μετανάστες από το 6ο Σύνταγμα.