7 Ιουν 2012

Τραμπουκισμοί Κασιδιάρη σε ζωντανή εκπομπή. Ξυλοκόπησε τη Λιάνα Κανέλλη


Επίθεση με χαστούκια δέχτηκε η Λιάνα Κανέλη από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1. Είχε προηγηθεί λογομαχία με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, την οποία μπουγέλωσε στον αέρα...
 
Το περιστατικό ξεκίνησε με τη λογομαχία του Ηλία Κασιδιάρη με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου. Όταν η κ. Δούρου αναφέρθηκε στη δίκη του Κασιδιάρη, που επρόκειτο να γίνει χθες και αναβλήθηκε για τις 11 Ιουνίου, εκείνος εξοργισμένος της πέταξε ένα ποτήρι με νερό. 

Η Λιάνα Κανέλλη αντέδρασε και του ζήτησε το λόγο. Ο Ηλίας Κασιδιάρης σηκώθηκε από την καρέκλα του, έβγαλε το μικρόφωνο του και κινήθηκε απειλητικά κατά της Λ. Κανέλλη. Την χαστούκισε και τη χτύπησε επανειλημμένα γροθιές, ενώ ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Παπαδάκης προσπαθούσε να τον σταματήσει.
Η Λιάνα Κανέλλη είναι τραυματισμένη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvxs τεχνικοί και υπάλληλοι του ANT1, προσπάθησαν να εμποδίσουν τον Ηλία Κασιδιάρη να φύγει από το στούντιο, καθώς περίμεναν να έρθει η αστυνομία. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής απείλησε τους υπαλλήλους του ANT1, λέγοντας, «θα σας στείλω εκατό Χρυσαυγίτες». 

Η απάντηση Κανέλλη στον αέρα του ANT1

«Δεν πρόκειται να μας κανει σαπούνι κανένας Κασιδιάρης. Να τον χαίρεται η μάνα που το γέννησε» δήλωσε μετά η κ. Κανέλη, έχοντας σημάδια στο πρόσωπο από τις γροθιές. Σύμφωνα με την κ. Κανέλη, ο Ηλίας Κασιδιάρης χτύπησε και τον αρχισυντάκτη της εκπομπής.