18 Μαΐ 2012

Τα δάκρυα μιας 17χρονης για την Ελλάδα



Συγκίνηση και έντονο προβληματισμό πρέπει να δημιουργεί το βίντεο που ακολουθεί με την 17χρονη μαθήτρια Δανάη Φιλλίδου, η οποία μιλώντας για την Ελλάδα και για το μέλλον των νέων ξέσπασε σε κλάματα μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.


Η μαθήτρια του 6ου Γενικού Λυκείου Καβάλας, Δανάη Φιλλίδου παρευρέθηκε εκ μέρους του σχολείου της για να παραλάβει το βραβείο για την εφημερίδα που εκδίδει το σχολείο της στα πλαίσια του 19ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαθητικών Εντύπων που διοργανώνουν «Τα Νέα».

Η μαθήτρια όταν ανέβηκε για να παραλάβει το βραβείο δεν άντεξε και δάκρυσε μιλώντας για την Ελλάδα και τους φόβους των νέων στη σημερινή εποχή: «Νιώθουμε ότι χανόμαστε, φοβόμαστε μήπως χαθούμε στην ίδια μας τη χώρα. Θέλουμε να έχουμε μέλλον εδώ, θέλουμε να έχουμε μέλλον στην Ελλάδα μας», είπε η 17χρονη Δανάη Φυλλίδου.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην καθηγήτριά τους που δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση βράβευσης λόγω οικονομικών δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους μαθητές της να εκφράσουν όσα νιώθουν.





Ξέσπασμα μαθήτριας για την Ελλάδα του σήμερα από newsview
ΠΗΓΗ:taneasou.net