28 Μαρ 2012

Έκανε αλλαγή φύλου και ξαναπαντρεύτηκε τη γυναίκα του!

Έγινε γυναίκα και παντρεύτηκε ξανά τη γυναίκα του...


Η αγάπη χρόνια δεν κοιτά. Στην περίπτωση όμως αυτή δεν κοιτά ούτε καν το φύλο. Οι Μπάρρυ και Άνν Γουότσον παντρεύτηκαν για πρώτη φορά το 2002, ως άντρας και γυναίκα.

Εννέα χρόνια αργότερα, ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους, με την διαφορά ότι αυτή τη φορά ήταν γάμος γυναίκας με γυναίκα, καθώς ο Μπάρρυ είναι πλέον μια γυναίκα που ονομάζεται Τζέϊν.


Φυσικά, τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα για την Τζέϊν και την Aνν. Η σχέση τους πέρασε από πολλές ανακατατάξεις, ειδικά όταν έμαθε την επιθυμία του άντρα της να...γίνει γυναίκα. Αλλά τα πράγματα είχαν αίσιο τέλος τελικά.


Η 53χρονη Aνν θυμάται πως ήταν έξω φρενών όταν ο Μπάρυ της είπε για την αλλαγή φύλου. Ο 43χρονος δούλευε ως οδηγός λεωφορείου εκείνο το χρονικό διάστημα.


Η Aνν πίστευε ότι ο Μπάρυ την απατούσε με μια άλλη γυναίκα. Δεν είχε την παραμικρή ιδέα ότι αυτό που πραγματικά ήθελε ήταν να γίνει γυναίκα ο ίδιος. Έχουν διανύσει πολύ δρόμο από τότε, και είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι τώρα.


Όταν η Aνν είδε τον άντρα της ντυμένο γυναίκα για πρώτη φορά, έκανε σαν τρελή. «Την πρώτη φορά που είδα την Τζέϊν να φοράει ένα φόρεμα άρχισα να το κόβω με ψαλίδι», λέει.



Με τον καιρό συνειδητοποίησε όμως ότι τα συναισθήματά της για το σύζυγό της δεν άλλαξαν, ακόμη κι όταν έμαθε την αλήθεια.


ΠΗΓΗ:a-pistefto