14 Μαρ 2012

Οριστικό «διαζύγιο» από τη ΝΔ


Την οριστική ρήξη με τη ΝΔ και το δικό τους πολιτικό παρελθόν επιλέγουν -και τυπικά σήμερα- τουλάχιστον δέκα από τους διαγραφέντες από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βουλευτές
Πρόκειται για τα στελέχη που θα...
 
 ενταχθούν εντός των επόμενων ωρών, σύμφωνα με πληροφορίες, στο κόμμα του Π. Καμμένου, συγκροτώντας (σύμφωνα και με τον κανονισμό της Βουλής) κοινοβουλευτική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ύστερα από διαδοχικές διαβουλεύσεις που υπήρξαν στο παρασκήνιο τα τελευταία 24ωρα, τη στήριξή τους στο εγχείρημα του κ. Καμμένου αναμένεται να ανακοινώσουν οι βουλευτές κ. Μαρκόπουλος, Ζώης, Σταμάτης, Μελάς, Γιαννάκης, Γαληνός και κ. Κόλλια και Ιατρίδου.

Σε αυτούς θα πρέπει να προστεθεί και η Ε. Κουντουρά, η οποία έχει ήδη ανακοινώσει την ένταξή της στο κόμμα «Ανεξάρτητοι Ελληνες» και παρέστη στην παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης που έγινε την Κυριακή στο Δίστομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του νέου κόμματος θα τεθεί ο Χρ. Ζώης, ο οποίος, όπως εκτιμήθηκε από όλους, θα μπορεί λόγω της μετριοπάθειάς του να συνθέτει απόψεις και να ξεπερνά οργανωτικά προβλήματα που θα προκύψουν σε αυτό το κρίσιμο πρώτο διάστημα μέχρι τις εκλογές.

Για τη συγκρότηση της κοινοβουλευτικής ομάδας από τους διαγραφέντες βουλευτές έχουν ενημερωθεί εδώ και αρκετές ημέρες τα στελέχη της ΝΔ και αναζητούν τρόπους επικοινωνιακού αντιπερισπασμού.


ΠΗΓΗ: ethnos.gr