22 Δεκ 2011

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά στο δήμο Κορινθίων


Την Πέμπτη  στις 10.30 π.μ.,  22-12-2011,  στο κλειστό  γυμναστήριο  του Κέντρου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος στην Κόρινθο, πλήθος συμπολιτών μας και πάρα πολλά παιδιά  που φοιτούν στους βρεφονηπιακούς...
και παιδικούς σταθμούς του Κέντρου, παρευρέθησαν  στην Χριστουγεννιάτικη γιορτή   που πραγματοποίησε το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κορινθίων προς τιμή των μικρών μας φίλων.
Παρόντες επίσης οι αντιδήμαρχοι του Δήμου μας, κ Γιώργος Φαρμάκης, Μπάμπης Καμπούρης, ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ Παναγιώτης Λαμπρινός, ο αντιπρόεδρος Γ. Φιλλιπακόπουλος , καθώς και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι.
Χριστούγεννα σημαίνει να ξαναγίνεις παιδί, να πιστέψεις σε κάποιο άστρο ψηλά στον ουρανό, να έχεις ελπίδα, ζέστη στην καρδιά και αγάπη,  να πιστέψεις σε κάτι που μόνο τα παιδιά γνωρίζουν και μόνο αυτά μπορούν να απολαύσουν τις γιορτές σε όλη τους την έκταση.
Ετσι τα  διάφορα happenings, με τα δώρα, τα πολλά παιχνίδια και την Φάτνη που πλημμύρισαν τον εορτατισκό χώρο και φυσικά η απαραίτητη παρουσία του Αη Βασίλη που κυριάρχησε, προσέδωσαν  μια ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικη  νότα στην ατμόσφαιρα και έδωσαν στα παιδιά την ευκαιρία να χαρούν και να εκπληρώσουν κάποιες από τις επιθυμίες τους.


Από το γραφείο τύπου