8 Αυγ 2011

Αυστηρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στο συκοφαντικό δημοσίευμα του parakato



Απάντηση δίνει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας στο πρόσφατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας parakato.gr με το οποίο αναφερόταν ευθέως σε χρηματισμό μας για την ανάρτηση της συνέντευξης τύπου της βουλευτού Ηρώς Διώτη ..(Σχολιασμός δικός μας ως "το ανέκδοτο του καλοκαιριού") ....

Δείτε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και ανατρέξτε στο site του ..εν λόγω κυρίου για να απολαύσετε την απόλυτη κωλοτούμπα του!

Είναι γεγονός ότι οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ, και πανελλαδικά αλλά και σε τοπικό επίπεδο, ενοχλούν πολλούς οι οποίοι δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν προκειμένου να συκοφαντήσουν και να διαβάλλουν τη φωνή μας κάθε μέσο, ανάμεσα στα οποία και ιστοσελίδες και άλλα μέσα «ενημέρωσης»..
που λειτουργούν σαν φερέφωνα συγκεκριμένων συμφερόντων, ενάντια σε κάθε λογική όχι μόνο δημοσιογραφικής δεοντολογίας αλλά και ηθικής.
Στα πλαίσια αυτά σε τοπικό ιστολόγιο, ειδησεογραφικού περιεχομένου (http://www.parakato.gr/2011/08/blog-post_06.html), αναρτήθηκε είδηση που αφήνει υπαινιγμούς για πληρωμή από το ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας συγκεκριμένης δημοσιογράφου άλλου ιστολογίου, προκειμένου να αναρτήσει το βίντεο με τη συνέντευξη της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ, Ηρώς Διώτη, του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας και μέλους του Π.Σ. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Χανιά, και μελών της Επιτροπής Αγώνα των κατοίκων των Αγίων Θεοδώρων ενάντια στην εγκατάσταση των δεξαμενών χημικών στο Σουσάκι. Για να τελειώνουμε με αυτήν την ιστορία έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:
1.    Απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας με την ανάρτηση στην ίδια θέση, με το χυδαίο δημοσίευμα, της ανακοίνωσης μας και την συγγνώμη από τους διαχειριστές του εν λόγω ιστολογίου προς όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας για τον αισχρό υπαινιγμό που διατυπώθηκε σε βάρος μας.
2.    Απαιτούμε την άμεση διαγραφή του εν λόγω δημοσιεύματος.
3.    Ξεκαθαρίζουμε μια και καλή ότι παρά τον πόλεμο λάσπης σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε για εκείνα τα ιδανικά και τις αρχές που πιστεύουμε ότι εξυπηρετούν τη δημοκρατία, την πρόοδο και το συμφέρον του κόσμου της εργασίας, του άνεργου, του αδύνατου, του μετανάστη. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δραστηριότητες και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ δεν προβάλλονται ισότιμα από ένα μεγάλο μέρος των τοπικών μέσων. Είναι όμως αντιδεοντολογικό, αντιδημοκρατικό και ανήθικο να κατηγορείται ο ΣΥΡΙΖΑ για χρηματισμό δημοσιογράφων, προκειμένου να προβληθούν οι απόψεις του. Φαίνεται ότι οι πρακτικές αυτές είναι γνωστές στους κύκλους με τους οποίους συναναστρέφονται οι κύριοι αυτοί!
4.    Επιφυλασσόμαστε να καταφύγουμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να διαφυλάξουμε το κύρος, την ακεραιότητα και την ευθύτητα του πολιτικού χώρου μας, που με ανιδιοτέλεια έχουμε αποφασίσει να υπηρετούμε και να υποστηρίζουμε.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ