10 Αυγ 2011

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Τζάκι Κένεντι για τον δολοφόνο του JFK


Η Τζάκι Κένεντι πίστευε ότι ο αντιπρόεδρος Λίντον Τζόνσον, ο οποίος διαδέχθηκε τον Τζον Κένεντι, συμμετείχε στη δολοφονία του, μαζί με μεγιστάνες του Τέξας, αποκαλύπτει η Daily Mail, σύμφωνα με κασέτες που σύντομα θα δουν το φως της...
 
δημοσιότητας και θα αναφέρουν πικάντικες λεπτομέρειες για τις παράνομες σχέσεις του προεδρικού ζεύγους.
Oι κασέτες θα αποκαλύψουν ότι η πρώην πρώτη κυρία αισθανόταν ότι ο Τζόνσον ήταν στο επίκεντρο της συνομωσίας κατά του δολοφονηθέντος προέδρου, θεωρώντας ότι μαζί με τους επιχειρηματίες και τον εκτελεστή Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ οργάνωσαν τη δολοφονία στο Ντάλας. Σημειώνεται ότι Λίντον Τζόνσον υπηρέτησε ως κυβερνήτης της πολιτείας και γερουσιαστής πριν βρεθεί δίπλα στον JFK.

Οι κασέτες καταγράφηκαν από τον ιστορικό Άρθουρ Σλέσινγκερ λίγους μήνες μετά από τη δολοφονία του Κένεντι στις 22 Νοεμβρίου του 1963 και βρίσκονταν σε ένα θησαυροφυλάκιο στη Βιβλιοθήκη Κένεντι στη Βοστώνη.

Η Τζάκι Κένεντι δεν προχώρησε τότε στις αποκαλύψεις αυτές -παρά μόνο 50 χρόνια μετά- γιατί φοβόταν ότι μπορεί να κινδύνευε η οικογένειά της, μετά το γάμο της με τον Αριστοτέλη Ωνάση. Πέθανε 17 χρόνια αργότερα από καρκίνο, σε ηλικία 64 ετών και τώρα, η κόρη της Κάρολαϊν θα βγάλει στη δημοσιότητα το περιεχόμενό τους.

Η 53χρονη Κένεντι φέρεται να συμφώνησε να δώσει στη δημοσιότητα πρόωρα τις κασέτες, με αντάλλαγμα να παραιτηθεί το ABC από μια τηλεοπτική σειρά με θέμα την οικογένεια της.

Το βίντεο της συνέντευξης θα μεταδοθεί για πρώτη φορά το ερχόμενο φθινόπωρο από το τηλεοπτικό δίκτυο ABC με τους ιθύνοντες του καναλιού να αναμένουν συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Σε αυτές πιστεύεται ότι θα έρθει στο φως σχέση του JFK με 19χρονη υπάλληλο του Λευκού Οίκου, όπως και δικές της με τον σταρ του Χόλιγουντ, Γουίλιαμ Χόλντεν και με τον ιδρυτή της Fiat Τζιάνι Ανιέλι, για να τον «εκδικηθεί».