12 Ιουλ 2011

Το μεσημέρι οι δηλώσεις Μαλαπάνη!!Όλοι προσπαθούν να τον πείσουν να μην παραιτηθεί


Κρίσιμη ημέρα για την συνοχή της Νέας Πελοποννήσου η σημερινή ,μετά και την χθεσινή αποχώρηση του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Χρήστου Μαλαπάνη απο την συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου. 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κύριος Μαλαπάνης θα προβεί σε δηλώσεις στα ΜΜΕ της περιφέρειας Πελοποννήσου στη 1.30 μμ κι άγνωστες είναι προς το παρόν οι προθέσεις του κι οπωσδήποτε οι ανακοινώσεις του. ...

Χθες το παρασκήνιο έδωσε και πήρε μετά την αποχώρηση του.Πολλοί προσπαθούσαν να εξηγήσουν πώς ο Περιφερειάρχης προχώρησε σε αυτήν την συνειδητή επιλογή της ρήξης με τον ισχυρό άνδρα της Μεσσηνίας ,"αδειάζοντάς τον επι της ουσίας ,μέσα στην συνεδρίαση του Π.Σ.και προέβλεπαν την σημερινή παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη ..
Φαίνεται όμως πως δεν εξετάστηκαν σοβαρά ενδεχομένως οι εσωτερικοί κλυδωνισμοί της Νέας Πελοποννήσου.Τα στελέχη της παράταξης που προσκεινται στο ΠΑΣΟΚ είναι εξαιρετικά προβληματισμένα με την εξέλιξη αυτή και με τον τρόπο αντιμετώπισης των όποιων διαφωνιών ..Αλλά και οι Περιφερειακοί σύμβουλοι που έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον Πέτρο Τατούλη δεν έκρυβαν την αμηχανία τους απο τον τρόπο που επέλεξε ο Περιφερειάρχης να "αδειάσει" έναν συνεργάτη του.
Αυτή η δυσαρέσκεια δείχνει μεγαλύτερη απο ό,τι στην αρχή υπολόγισε το επιτελείο Τατούλη ,γι αυτό κοινή πεποίθηση είναι πως σήμερα έχει επιλεγεί η πολιτική των ήπιων τόνων και των διπλωματικών χειρισμών.
Πολλές οι επαφές που έχει κάνει και ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας απο το πρωί..Φίλοι και συνεργάτες ,αλλά και στελέχη του κόμματος τον συμβουλεύουν να μην παραιτηθεί αλλά εκείνος δείχνει ιδιαίτερα προβληματισμένος και προσβεβλημένος..