23 Μαΐ 2011

Ανοίγει ο Φάκελος για τα νοσοκομεία της Πελοποννήσου


Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, πληροφορίες αναφέρουν ότι για την Τετάρτη, στις 11.00 το πρωί, έχει προγραμματιστεί μία σημαντική συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, υπό την παρουσία του γενικού γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Πολύζου, αλλά και του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης.. Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσου Αποστολόπουλου. Αντικείμενο αυτής της συνάντησης θα αποτελέσουν τα έργα τα οποία αφορούν τα νοσοκομεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει η αναφορά που θα γίνει σε έργα τα οποία αφορούν το Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης και για τα οποία υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες…
Επομένως  παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον τα όσα θα συζητηθούν και θα αποφασιστούν την Τετάρτη στην Τρίπολη, για τα έργα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και των άλλων Νοσοκομείων της περιφέρειας Πελοποννήσου.
Πέρα από το γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υγείας και του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στη συνάντηση αυτή παρόντες θα είναι ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γκούμας και όλοι οι Διοικητές των Νοσοκομείων της Περιφέρειας.

Πηγη: Καλημέρα Αρκαδία