23 Μαΐ 2011

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση τουρισμού Summer Holiday Expo (δείτε φωτογραφίες)


Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην έκθεση καλοκαιρινού τουρισμού Summer Holiday Expo στο Μαρούσι 20-22 Μαΐου. Την έκθεση εγκαινίασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης και ο γ.γ Ε.Ο.Τ Γιώργος Κολέτσος. 

Η λειτουργία του εκθεσιακού χώρου της Περιφέρειας Πελοποννήσου λειτούργησε με τη συμμετοχή των επαγγελματικών φορέων του τουρισμού όλης της Πελοποννήσου καθώς και μεμονωμένων ξενοδόχων και ιδιοκτήτων καταλυμάτων που άδραξαν τη δυνατότητα που τους δόθηκε ώστε να προβάλουν τις επιχειρήσεις τους.


Το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν οι 5000 επισκέπτες της έκθεσης και επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας, που επισκέφθηκαν την Summer Holiday Expo τις τρεις αυτές ημέρες. Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν για τον κάθε προορισμό της Πελοποννήσου ξεχωριστά καθώς και για τις ειδικές προσφορές που τους επιφύλασσαν οι επαγγελματίες της Πελοποννήσου. Επίσης είχαν τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο της Περιφέρειας Πελοποννήσου να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν μέρος των ποιοτικών Πελοποννησιακών προϊόντων, για τα οποία υπήρχε... ξεχωριστός χώρος προβολής, συμπληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία Πελοπόννησος.


Η ζωντάνια και η δυναμική παρουσία των ξενοδόχων της Πελοποννήσου, η άρτια οργάνωση καθώς και τα ποιοτικά μας προϊόντα κατέταξαν το περίπτερο της Περιφέρειας από τα πρώτα στις προτιμήσεις των επισκεπτών.
Τέλος το Σάββατο 21 Μαΐου, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία το workshop μεταξύ τουριστικών γραφείων από την Αθήνα και ξενοδόχων της Πελοποννήσου.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου σε δηλώσεις του επεσήμανε ότι έτσι αντιλαμβανόμαστε ως Περιφερειακή Αρχή τη συμμετοχή μας στις εκθέσεις τουρισμού. Να αποτελούν χώρο των ίδιων των Πελοποννησίων επαγγελματιών του τουρισμού, να προβάλουν την Πελοπόννησο συνολικά και συνδυαστικά με τα ποιοτικά μας προϊόντα, καθώς να συμπληρώνονται και με πλήθος ανταποδοτικών δράσεων όπως workshops και επιχειρηματικές συναντήσεις.