27 Απρ 2011

Κατέπλευσε ο «νέος στόλος» του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου


Την Μεγάλη Δευτέρα  έφτασαν στο Κιάτο πέντε (5) ολοκαίνουργα σκάφη τύπου OPTIMIST. Με μεγάλη χαρά και μετά από προσπάθειες μηνών οι μικροί αθλητές του Ν. Ο. Κιάτου έχουν πλέον στη διάθεσή τους και τα νέα σκάφη που τόσο λαχταρούσαν.
Πρόκειται...
για μια συλλογική προσπάθεια που ξεκίνησε από το περασμένο καλοκαίρι, καθώς η συγκέντρωση των απαιτούμενων χρημάτων κινητοποίησε αθλητές και μέλη του Ομίλου που μέσω μιας λαχειοφόρου αγοράς η οποία έγινε για το σκοπό αυτό, αλλά και της πώλησης του  Ημερολογίου του 2011 στην πόλη, κατάφεραν να εξασφαλίσουν το απαιτούμενο ποσό. Η εισαγωγή έγινε απευθείας από το Ν. Ο. Κιάτου σε προνομιακή τιμή και ο εκτελωνισμός των σκαφών έγινε χωρίς αμοιβή από τον εκτελωνιστή κ. Χριστόφορο Ταλούμη.
Οι μικροί αθλητές τόσο της αγωνιστικής ομάδας όσο και του τμήματος των αρχαρίων ξεκίνησαν ήδη να προπονούνται με τα καινούρια σκάφη τη Μεγάλη Εβδομάδα και μαζί με τον προπονητή τους μπορούν πλέον να εντείνουν την προετοιμασία τους εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και περιμένουμε με τον ανανεωμένο πια στόλο τους να πετύχουν ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.