3 Ιαν 2011

Πρωτοχρονιά με νέο οικοδεσπότη


Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς συνηθίζεται στην έδρα ( μέχρι τις 31/12/10 ) της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης  Κορινθίας και από την 1/1/011 της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, πολιτικοί, στρατιωτικοί, θρησκευτικοί, υπηρεσιακοί  παράγοντες και πλήθος πολιτών να επισκέπτονται τον οικοδεσπότη που μέχρι πρόσφατα ήταν ο....

εκάστοτε  Νομάρχης και από την 1/1/011 ο πρόσφατα εκλεγής αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Δέδες και να ανταλλάσουν  ευχές για τον νέο χρόνο.

Τον κ. Δέδε συνόδευσε στο γραφείο του ο πρώην Νομάρχης Κορινθίας κ. Νίκος Ταγαράς και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. Τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Δέδε επισκέφθηκαν ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος, οι βουλευτές κ. Α. Μανωλάκης, κ. Κ. Φαρμάκη και ο κ. Κ. Κόλιας, οι στρατιωτικές αρχές, εκπρόσωποι κοινωνικών, επαγγελματικών φορέων και δεκάδες πολίτες.

Μετά την ανταλλαγή των ευχών ο κ. Δέδες έκανε την εξής δήλωση:
« Χρόνια πολλά σε σας και τις οικογένειες σας.  Καλή χρονιά σε όλους τους Κορίνθιους και τις Κορίνθιες. Εύχομαι το 2011 να είναι η χρονιά που θα αρχίσει να ανατρέπεται το σημερινό κλίμα που όλους μας προβληματίζει και κάνει όλη την κοινωνία να νοιώθει άσχημα και επώδυνα. Πιστεύουμε ότι με έναν καλό σχεδιασμό, την αναγκαία πολιτική βούληση, με δύναμη, με αισιοδοξία και κουράγιο μπορεί η χρονιά που σήμερα αρχίζει να είναι η χρονιά που θα βοηθήσει όλους μας, που θα βοηθήσει την κοινωνία μας, που θα βοηθήσει την πατρίδα μας να μπει σε καινούργια ρότα, αναδεικνυόμενη μέσα από τις συνθήκες της οικονομικής κρίσης , στο δρόμο της ανάπτυξης, στο δρόμο της ευημερίας, στο δρόμο της δημιουργίας.
Σ’ αυτή την προσπάθεια σήμερα ,από την πρώτη του χρόνου καλούμε όλους τους εργαζόμενους της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης, καλούμε όλους τους Κορίνθιους και τις Κορίνθιες, να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε   με δύναμη, εργατικότητα και συνέπεια να κάνουμε πράξη όλα αυτά που ονειρευόμαστε.»

Κλείνοντας την σύντομη παρέμβασή του ο κ. Δέδες επισήμανε την παρουσία των κυρίων Μανωλάκη και Ταγαρά τονίζοντας ότι
«Η παρουσία των δύο πρώην  Νομαρχών, του κ. Α. Μανωλάκη που ήταν ο πρώτος αιρετός Νομάρχης και του κ.Ν. Ταγαρά που είναι ο τελευταίος  αποτελεί μια ιδιαίτερη τιμή για μας που αναλαμβάνουμε την διοίκηση του νομού και από τους δύο ταυτοχρόνως. Μετά από 16 χρόνια κλείνει ο θεσμός της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης και ανοίγει ένας καινούργιος της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης. Εύχομαι καλή επιτυχία και στους δύο σας, να είστε πάντα καλά και σας ευχαριστώ θερμά για όλα.»