21 Δεκ 2010

Κάλεσμα συνεργασίας προς τον Αννίβα Παπακυριάκο έκανε ο Μπεγλίτης



Εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Μπεγλίτη ,κατά την διάρκεια του χαιρετισμού του,στην τελετή των εγκαινίων του κλειστού γυμναστηρίου Βραχατίου,όταν αναφέρθηκε στις προοπτικές και στις δυνατότητες του νέου δήμου Βέλου Βόχας....

Ο υπουργός απηύθηνε  κάλεσμα συνεργασίας  προς το νέο δήμαρχο Βέλου Βόχας Αννίβα Παπακυριάκο.
Ο Πάνος Μπεγλίτης  γνωρίζοντας τα προβλήμτα που καλείται να αντιμετωπίσει ο νέος δήμαρχος,του άπλωσε "χέρι φιλίας και συνεργασίας", για να στηριχθεί ο νέος δήμος :

 "Αισθάνομαι υπερήφανος γιατί πάλεψα σχεδόν μόνος και το λέω με παράπονο, για να δημιουργηθεί αυτός ο μεγάλος δήμος Βόχας – Βέλου στην καρδιά της Κορινθίας , κόντρα σε ενστάσεις,σε υπονομεύσεις, απέναντι  απο σκοπιμότητες,  συναισθηματικές και τοπικιστικές αντιδράσεις.Πάλεψα για  να φτιαχτεί ένας δήμος, που είμαι βέβαιος και για αυτό θα δικαιωθώ, ότι θα διαπρέψει, θα αναπτυχθεί, θα αποτελέσει μοντέλο  για την Κορινθία .Θα αποτελέσει μοντέλο κι έξω από τα σύνορα της Κορινθίας! 
Ο νέος δήμος Βέλου – Βόχας βρίσκεται  γεωγραφικά , οικονομικά, αναπτυξιακά και κοινωνικά στην καρδιά της Κορινθίας και εγώ αισθανόμουνα μεγάλη την ευθύνη, αυτός ο δήμος να υπάρξει, και θα υπάρξει! Γι  αυτό και η ευθύνη είναι μεγάλη για όλους μας!Και  του νέου δημάρχου και της νέας δημοτικής αρχής και όλων των στελεχών όλων των κομμάτων!
Να  υπερασπιστούμε τον νέο δήμο και να βοηθήσουμε την νέα δημοτική αρχή να σταθεροποιηθεί γερά, για να μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα της περιοχής μας. Μας αφορά όλους, αφορά ασφαλώς και εμένα, γιατί μέρος αυτού του νέου Καλλικρατικού δήμου, είναι και το γενέθλιο χωριό μου, άρα λοιπόν αγαπητέ νέε δήμαρχε ,Αννίβα Παπακυριάκο, να είσαι σίγουρος όπως και όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι ότι θα είμαι δίπλα σας, να σας βοηθήσω!Γιατί πάνω από όλα υπάρχουν τα προβλήματα που δεν έχουν χρώμα, και πάνω από όλα είναι η κοινή ευθύνη για να λύσουμε αυτά τα προβλήματα."