4 Δεκ 2010

Προσπαθούν να ερμηνεύσουν την σιωπή του Πέτρου Τατούλη

"Σε αναβρασμό' τα στελέχη της ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ,σε όλη την Περιφέρεια ..
Ο Πέτρος Τατούλης σχεδιάζει ,περιοδεύει, ενημερώνεται ,οργανώνεται ,ώστε την πρώτη του έτους να μπορέσει να ξεκινήσει με τις λιγότερες δυνατές εκκρεμότητες ..Εκκρεμότητες, δηλαδή,  που μπορεί ο ίδιος να διαχειριστεί ,γιατί εκείνες που αφορούν την πολιτεία θα αργήσουν να διεκπεραιωθούν!Ο Τατούλης αυτο το καιρό βρίσκεται παντού ,σε όλη την Περιφέρεια ..
.
Αύριο συναντάται με τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου ,τους εργοδοτικούς φορείς της Περιφέρειας και τους εμπορικους συλλόγους!Μια συνάντηση ιδιαίτερα σημαντική ,για  να ξεκινήσει ο μετεκλογικός διάλογος, που θα αφορά τους τρόπους ανάπτυξης της ΠεριφέρειαςΠελοποννήσου. 
Στις 11 Δεκεμβρίου , συμφωνα με πληροφορίες ,θα πραγματοποιηθεί η Ολομέλεια του συνδυασμού στην Καλαμάτα, μεσα σε πανηγυρικό κλίμα !
Όμως ,η έγνοια των στελεχών ,αυτό το διάστημα δεν αφορά ,όλα τα παραπάνω!Η σιωπή Τατούλη προς τα στελέχη του ,όσον αφορά την επιλογή στενών συνεργατών ,την επιτροπή πολιτικού σχεδιασμού που θέλει να δημιουργήσει και κυρίως η απάντηση στο μεγάλο ερώτημα "ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕMATΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ;" έχουν σπείρει τον πανικό σε όλη την Περιφέρεια! Οι ημέρες όμως πλησιάζουν ..Ψυχραιμία συνιστάται προς όλους και ταπεινό φρόνημα, γιατί ο νέος Περιφερειάρχης δεν φαίνεται να επιθυμεί να κυριαρχήσουν στην Πελοπόννησο ,διάφορες νέες αυλές και κυρίως "η φυλή των αντ αυτού " στελεχών!