16 Σεπ 2010

ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...

dalida s comment s



Τελικά την έχουν την μύγα οι αυτοδιοικητικοί και υποψήφιοι… δηλαδή τι; Επειδή στέλνουν μια ανακοίνωση σημαίνει ότι δεν έχουμε δικαίωμα να την διαβάζουμε κιόλας; Να κάνουμε σχόλια και να τιτλοφορούμε; Δημόσιοι άντρες, δημόσιες πράξεις κάπου εκεί και η κριτική και το σχόλιο… προετοιμασμένοι θα πρέπει να είστε…!

Η μια μετά την άλλη οι κεραμίδες….η τελευταία λέει πως υπεύθυνος επικοινωνίας του Κώστα Γιώτη θα είναι ο Τάκης Λουζιώτης της Ένωσης Κορινθίων. Βρε τι γυρίσματα έχουν οι καιροί!

Από το στόμα μου το πήρες! Πόσες και πόσες φορές το χουμε πει… άλλο όμως να είναι μια φράση και άλλο ολόκληρο δελτίο τύπου! Δηλαδή ο συντάκτης είχε την ίδια ακριβώς σκέψη με το γραφείο τύπου του υποψηφίου; Ή μήπως μιλάμε για το ίδιο και το αυτό πρόσωπο;;;;

Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου δήμαρχε του Βέλου. Πήγες καθόλου από τη Στιμάγκα; Μην πας! Ακόμα οι αγροτικοί δρόμοι είναι απροσπέλαστοι! Ακόμα περιμένουν οι αγρότες να τους φτιάξεις με τα λεφτά που όπως λένε δίνουν κάθε χρόνο στο δήμο γι αυτό το σκοπό…

Κύριοι στο Λουτράκι! Συνεντεύξεις τύπου δίνουν μόνο μετά τις 14:00 το μεσημέρι! Εκτός ωραρίου δηλαδή! Έτσι για να μην λένε δηλαδή πως .. εντός ωραρίου τα κάνουν!

Θα πάθετε τίποτα ! τόση σκέψη… τόση φαιά ουσία πια για να βρείτε θέμα εναντίον του πρώτου πολίτη!!!! Έτσι δεν βγαίνεις δήμαρχος αγαπητέ υποψήφιε ούτε ποτέ! Πρέπει ν αρχίσεις να λες και να προβάλεις εσύ τι θα κάνεις και όχι να σημειώνεις τα κακώς κείμενα του Αλέκου , έτσι όπως τα θεωρείς εσύ βέβαια κακώς κείμενα… να μας πεις αν εμμένεις στις θέσεις σου για το κέντρο της πόλης στο στρατόπεδο… αν διαφωνό0ντας με τους πεζόδρομους αφού βγεις θα τους ξηλώσεις.. τι θα κάνεις βρε παιδάκι μου μετά σκουπίδια… για όλα αυτά; Η γατούλα έχει φάει τη γλώσσα;;; πάρε παράδειγμα απο τον Αλέκο… όσο ήταν στην αντιπολίτευση το κακό όνειρο του Θωμά είχε γίνει!  Όλα απ έξω τα ήξερε για ν απαντάει στον Πνευματικό – ήθελε δεν ήθελε ο Τόμι!- εσύ;;;;  ούτε η Κίνηση δεν θα σε στηρίξει !!!!