23 Ιουλ 2021

Π.Ε. Κορινθίας: Χάθηκε το μέτρο !

 


Η είδηση μιλά για υπογραφές συμβάσεων έργων στην Κορινθία. Για μια ακόμα φορά πλήθος κόσμου που φωτογραφίζεται για μια διοικητική πράξη του Περιφερειάρχη. 


Αυτή η λαοθάλασσα, αυτή η λαοσύναξη ,αναρωτιόμαστε, δεν ενοχλεί κανέναν; 

Αυτή η αμετροέπεια , αυτή η "φλύαρη" επικοινωνία ,αυτή η σύναξη θεσμικών που δεν φοράνε μάσκα ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ;

Θα περιμένουμε μια απάντηση.

Πόσο Ιθαγενείς πρέπει να αισθανθούμε εδώ στην Κορινθία όταν για κάθε υπογραφή ΈΤΟΙΜΟΥ έργου ο περιφερειάρχης πρέπει να καλεί για να του αποδοθούν "τα σέβη"όλων των δημάρχων;


Οι επίμαχες φωτογραφίες:



Κοιτάξτε πόσοι συνωστίζονται σε μια φωτο για την υπογραφή ενός εργου!



Κατά τα άλλα η είδηση αφορά:

Συμβάσεις, α) την με προϋπολογισμό 60.000 ευρώ κατασκευή δεξαμενής πολλαπλών χρήσεων στην περιοχή Λουτρού, του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (δαπάνη σύμβασης 32.400 ευρώ), β) την με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ κατασκευή αρδευτικών έργων στις περιοχές Νεμέας – Βόχας, Καστράκι – Σουληνάρι – Χαλκί (δαπάνη σύμβασης 180.164,30 ευρώ) και γ) την με προϋπολογισμό 400.000 ευρώ συντήρηση και βελτίωση των επαρχιακών οδών 3 και 4 (διακλάδωση της επ. ο. 2 από Χούνη – Κλημέντι – Καίσαρι και από Χούνη – Κλημέντι – Βελίνα), δαπάνη σύμβασης 200.000 ευρώ.


Παρόντες στην υπογραφή του πρώτου από τα πιο πάνω έργα ήταν ο δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος, ο αντιδήμαρχος έργων Σπύρος Αποστολόπουλος και ο πρόεδρος του Κάτω Λουτρού Χρήστος Καρούκης.


Ακόμα, ο περιφερειάρχης είχε σήμερα στην Κόρινθο συνάντηση με τους εκπροσώπους των ΤΟΕΒ Βέλου και Μελισσίου, τους οποίους συνεχάρη για την εξαιρετική οργάνωσή τους, διαβεβαιώνοντας παράλληλα ότι η Περιφέρεια προτίθεται να συνδράμει οικονομικά για την ανακατασκευή των αρδευτικών καναλιών στις περιοχές ευθύνης των εν λόγω Οργανισμών.