9 Ιουν 2021

Στο ψηφοδελτιο του ΚΙΝΑΛ ο Χειβιδόπουλος; Ισχυρές πιέσεις από την ηγεσία και τα τοπικά στελέχη για να σιγουρευτεί η έδρα στην Αργολίδα


Ισχυρές πιεσεις από την Φωφη Γεννηματα και άλλα στελέχη του ΚΙΝΑΛ φέρεται να δέχεται ο πρώην Αντιπεριφερειαρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος για να συμμετέχει στο Ψηφοδελτιο του ΚΙΝΑΛ στις επόμενες εκλογές. Ο 53χρονος πολιτικός θεωρείται το πρόσωπο κλειδί για την διατήρηση της εδρας του ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα με δεδομένη πλέον την απουσία τόσο του Γιάννη Μανιατη , όσο μάλλον και του Γιάννη Στεφανου.

Η 9χρονη επιτυχημένη θητεία του στην θέση του Αντιπεριφερειαρχη Αργολιδας, αλλά και η πρόσφατη παρουσία του στον Δήμο Άργους Μυκηνών , όπου απέναντι στον πολύ ισχυρό Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο πήρε ένα ποσοστό που πλησιάζει το 30% , κατακτώντας υπέρδιπλάσιο ποσοστό από το ψηφοδέλτιο που υποστήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνει ακόμα πιο ελκυστική την υποψηφιότητα του για το Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Μετα την διαρροή της πληροφορίας αυτής σε τοπικά μέσα, παρα πολλά στελέχη του ΚΙΝΑΛ Αργολίδας πιέζουν κι αυτά με την σειρά τους τον Τασσο Χειβιδόπουλο να συμμετέχει στο ψηφοδελτιο θεωρώντας ότι έχει πολλες πιθανότητες να είναι αυτος ο επόμενος Βουλευτής Αργολίδας κερδίζοντας την πρώτη θέση από τον Ανδρέα Πουλά.

Ο Τάσσος Χειβιδόπουλος που υπήρξε συνεργατης του Βαγγέλη Βενιζέλου , είναι στο στενό περιβάλλον της Φώτης Γεννηματα αλλά παράλληλα φέρεται  να χαίρει της εκτίμησης όλων των πλευρών του ΚΙΝΑΛ.

Αλλωστε  ήταν επι σειρά ετών μελος της Κεντρικής Επιτροπης του ΠΑΣΟΚ και σήμερα είναι μελος της Γραμματείας του Τομέα Αυτοδιοίκησης του ΚΙΝΑΛ. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα μαζί με την επι σειρά ετών φιλη του Τονια Αντωνιου και αλλά στελέχη όπως ο Μανωλης Χριστοδουλακης , ο Χρηστος Πολυζωγοπουλος , ο Στεφανος Παραστατιδης , ο Πάνος Αναστασιαδης ,κ.α. στήνουν το δίκτυο των παλιών στελεχών σε όλη την χώρα με στόχο την ισχυροποίηση και την ανάκαμψη του ΚΙΝΑΛ στις επόμενες εκλογές .

Δεν είναι καθόλου τυχαίο βέβαια , ότι πολύ θετικά για την υποψηφιότητα του και την δυναμική της εκφράζονται τόσο ο Νικος Ανδρουλάκης όσο και ο Ανδρέας Λοβερδος αλλά και ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο ιδιος με πολύ προσεχτικά βήματα δηλώνει στρατιωτης της παραταξης ενώ φαίνεται οτι πλέον έχει πάρει τις αποφασεις του και αναζητά απλά τον κατάλληλο χρόνο για να τις εκφράσει δημόσια.

Εδώ και περίπου 15 ημέρες είναι συνεχώς σε επαφές με μέλη και στελέχη του ΚΙΝΑΛ σε ολόκληρη την Αργολίδα και ανταλλάσσει απόψεις για την πιθανή υποψηφιότητα του.

Ήδη πλέον όπως μαθαίνουμε , συσπειρώνεται γύρω του μια πολύ μεγάλη ομάδα τοπικών στελεχών του ΚΙΝΑΛ, από όλη την Αργολίδα , που σχεδιάζουν κι οργανώνουν την εκστρατεία του βολιδοσκοπώντας στελέχη και ψηφοφόρους.

Το ΚΙΝΑΛ παντως δείχνει ότι θα αναζητήσει με πολύ σοβαρότητα ένα πολύ ισχυρό ψηφοδελτιο στην Αργολίδα με σκοπό να διατηρήσει με άνεση την έδρα του και να αυξήσει σημαντικά τους ψηφοφόρους του, κάτι που φυσικά προκαλεί ανησυχία τόσο στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ όσο και στα στελέχη της ΝΔ που βλέπουν τις πιθανότητες για την κατάκτηση δεύτερης εδρας να εξανεμίζονται.

Η υποψηφιότητα του Τασσου Χειβιδοπουλου είναι το πρώτο βήμα για την ισχυροποίηση του ΚΙΝΑΛ στην Αργολίδα μένει να δούμε τα υπόλοιπα.....


Τζένη Σουκαρά