15 Απρ 2021

Π.Τατούλης στον Just fm: Αναλαμβάνω την ευθύνη των λαθών μου- "Προσωπικά τραύματα" Δέδες - Καλλίρης (ηχητικό)

 

"Διοικητήριο στην Ποσειδωνία δεν πρόκειται να γίνει"
δήλωσε ο πρώην Περιφερειάρχης Π. Τατούλης στην συνέντευξη που παραχώρησε χθες το πρωί στην Τζένη Σουκαρά .

Από το studio  του just Radio ο Πετρος Τατούλης υπογράμμισε την εκτίμησή του αυτή στο γεγονός πως "η δημοτική αρχή και το ΔΣ Κορινθίων έχουν αντίθετη άποψη και όσο και να το θέλουν..

υπουργοί και Περιφερειάρχες εάν ο δήμος δεν το επιθυμεί πρέπει να σεβαστούν τον θεσμό".

Ο κ. Τατούλης μίλησε και για την τοποθέτηση του Γ. Οικονόμου στην θέση του εντεταλμένου συμβούλου για το θέμα αναρωτώμενος για τους άλλους θεματικούς Κορίνθιους αντιπεριφερειάρχες "πώς είδαν το θέμα της απαξίωσής τους, που έχουν σχέση με το έργο ως μηχανικοί".

Λάθος μου ο Οικονόμου- Αναλαμβάνω την ευθύνη διότι γνώριζα

Για το θέμα του Γ.Οικονόμου, ο πρωην περιφερειάρχης κάνοντας την αυτοκριτική του είπε πως " έχουν γίνει λάθη από την επιλογή στο ψηφοδέλτιο. Και η επιλογή Οικονόμου, είναι λάθος μου προσωπικό. Αναλαμβάνω την ευθύνη γιατί γνώριζα και δεν σεβάστηκα τη γνώση που είχα για τα μελλούμενα".

Ο πρώην Περιφερειάρχης μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την Κορινθία,το φυσικό αέριο, την Διώρυγα, τα έργα που χρηματοδοτήθηκαν από το ΕΣΠΑ σε Κόρινθο, Λουτράκι, Κιάτο και Ξυλόκαστρο.Τα μεγάλα εγγειοβελτιωτικά έργα του δήμου Σικυωνίων, απάντησε σε ερωτήσεις ακροατών που ήθελαν την άποψή του σε θέματα πολιτικής αλλά και έργων που δεν έγιναν.


Προσωπικά μου τραύματα οι ΄Δέδες και Καλλίρης

Στην δημόσια εξομολόγησή του, όπως την χαρακτήρισε,ο κ. Τατούλης ομολόγησε πως οι δυο επιλογές που έκανε με τους χωρικούς του αντιπεριφερειάρχες ήταν λανθασμένες, χαρακτηρίζοντάς τες "προσωπικά τραύματα".

Στην περίπτωση του Γ. Δέδε επί μια 3ετία δεν παράχθηκε έργο.Ο Α.Παπαγγελόπουλος μαζί με τους Γ. Πετρίτση, Α. Παπαφωτίου και Θ. Πισιμίση κάλυψαν θέματα που δεν είχαν γίνει 3 χρόνια.

Εντύπωση ωστόσο προκάλεσε η δήλωσή του για τον Π. Καλλίρη: Ήταν μια επιλογή που κάποιες φορές με κάνει να αισθάνομαι μεγάλη ντροπή, δήλωσε χωρίς ωστόσο να επιθυμεί να δώσει παραπάνω εξηγήσεις. 


Ακούστε όλη την συνέντευξη