30 Ιαν 2021

Ακάλεστοι οι υπουργοί της Πελοποννήσου και ...ο Τατούλης!!Παρών μόνο ο Π. Μαντάς!!


 Eντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως χθες κατά την υπογραφή της σύμβασης ισχύος της ΣΔΙΤ των απορριμμάτων, του μεγαλύτερου έργου που θα εκτελεστεί αυτην την εποχή στην χώρα μας ο Περιφερειάρχης δεν κάλεσε κανέναν πολιτικό της Πελοποννήσου πλην του συντοπίτη του βουλευτή..

Μεσσηνίας κ. Π.Μαντά. Αναρωτήθηκαν πολλοί τι σήμαινε η παρουσία αυτή ανάμεσα σε ηχηρές απουσίες και στο μόνο που μπορεσαν να καταλήξουν είναι η κοινή πορεία των δυο ανδρών στις προηγούμενες εκλογές αλλά και στην πολιτική συμπεριφορά του συγκεκριμένουν βουλευτη, απο ευεργετημένος αντιπεριφερειάρχης του προηγούμενου Περιφερειάρχη ο πρώτος που αλλαξοπίστησε και αποκήρυξε ολα αυτά για τα οποία αγωνιζόταν.

Θέατρο του παραλόγου θα λέγαμε λοιπόν χθες παίχθηκε στην Αθήνα. Με τον Παναγιώτη Νίκα να υπογράφει ένα έργο που όπως έχει ομολογήσει δεν πιστεύει αλλά οφείλει (ευτυχώς) να το δρομολογήσει, τον Π. Μαντά να φωτογραφίζεται ως πρώην αντιπεριφερειάρχης του Τατούλη που πίστευε στο έργο αλλά μετά το απαρνήθηκε για να γίνει βουλευτής .

Οι υπόλοιποι; Θα μου πεις και αυτοι πολέμιοι του έργου υπήρξαν τι τους θέλουμε στο κάδρο; Για να υπογραμμίσουμε την τεράστια πολιτική υποκρισία που υπήρξε και τα πολιτικά παιχνίδια που παίχθηκαν εις βάρος των Πελοποννησίων πολιτών.Για να βαφτίσουμε αυτά που γίνονται η "Οπερέτα της Πελοποννήσου"!

Χέρι φιλίας έτεινε ο Π. Νικας κατά τον λόγο του ,προς τον πολιτικό αντίπαλό του Π. Τατούλη και του αναγνώρισε κατά ολίγα δευτερόλεπτα την πατρότητα του έργου ..

Εάν όμως συνέβαινε πραγματικά  αυτό και δεν περίσσευε η πολιτική σκοπιμότητα,και η πολιτική μικροψυχία εν προκειμένω,  ο Περιφερειάρχης θα είχε καλέσει  τον Πέτρο Τατούλη, ως όφειλε,  χθες στην υπογραφή της έναρξης ισχύος της σύμβασης. 

Αλλά δεν το έκανε. Δεν το άντεξε προφανώς. Κι αυτό είναι εξαιρετικά θλιβερό για την Πελοποννησο, την πολιτική της και τους πολίτες της.