27 Οκτ 2020

Δ. Καμπόσος: Aπαγόρευση παρελάσεων με... εντολή Μέρκελ

 


Δεν αφήνουν  τον δήμαρχο Άργους Μυκηνών να κάνει αύριο  την αυτοκινητοπαρέλαση .Του ήρθε το ΦΕΚ με την ΚΥΑ του Χρυσοχοϊδη, Κεραμέως,Θεοδωρικάκου, Μενδώνη και του θυμίζουν πως οι παρελάσεις απαγορεύονται καθ ΄οιονδήποτε..

τρόπο. Τουτέστιν και με αυτοκίνητο. Και μάλιστα εάν κάποιος παραβεί την απόφαση έχει και πρόστιμο, και αν κολλήσει κορωνοϊό το πλήθος έχει φυλάκιση. Θα μου πεις δεν το ήξερε ο Καμπόσος όλα αυτά; Εδώ πλέον τα γνωρίζει και ο τελευταίος Έλλην της παραμεθορίου. 

Απλά το άφηνε ο Δήμαρχος που τρελαίνεται για επικοινωνία ά το σήριαλ να ξετυλιχθεί.. Και μαζεύονταν οι υπογραφές των δημοτών, λέει. 840 είχαν βάλει ήδη  βενζίνη για την αυτοκινητοπομπή, ενώ 1350 είχαν δηλώσει πως θα έλθουν. Ξέρεις εκείνο "το ενδιαφέρομαι" του fb.

Βγήκε διαμαρτυρόμενος λοιπόν σήμερα ο δήμαρχος ,  χωρίς να πει εκείνο το ταιριαστό με την περίσταση "ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ", και ανακοίνωσε τα τελευταία νέα. Έκανε και την ανάλυσή του.

Διαμαρτυρήθηκε και για τις άλλες "παρελάσεις" που γίνονται, είπε με νόημα, και κατέληξε με πολιτικό σχόλιο  πως για όλα αυτά ευθύνεται η ..Μέρκελ που μας έχει απαγορεύσει να κάνουμε παρελάσεις κατά του Χίτλερ, όχι βέβαια ο Κ. Μητσοτακης που αφήνει τις άλλες παρελάσεις και αλυσοδένει του Καμπόσου.

* Σημείωση: Θα παρατηρήσω  πως σε άλλες εποχές ο δήμαρχος αν  του ακύρωναν την παρέλαση θα έβγαζε πύρινο λόγο, τώρα πια είναι χαμηλών τόνων και ευγενής για εκείνους που υποτίθεται υπακούουν στις εντολές των ξένων  και δεν καλλιεργούν το υψηλό φρόνημα των Ελλήνων.