15 Αυγ 2020

Οι δήμαρχοι που στέλνουν ευχές προβάλοντας τον τόπο τους


Γκιώνης, Παπακυριάκος και Σταματόπουλος. Στέλνουν 
ευχές για την μεγάλη γιορτή της Παναγίας μέσω των προσωπικών τους σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνδυάζοντας 


 και την προβολή της περιοχής τους , μην παραλείποντας βεβαίως  να υπενθυμίσουν στους πολίτες να τηρήσουν τους κανόνες ασφαλείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όπως ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης ο οποίος έστειλε ευχές από την Μαυρολίμνη του Σχίνου:

"Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες από την Μαυρολιμνη Σχινου..... βγαίνουμε... διασκεδάζουμε πάντα με προσοχή και ασφάλεια.... είμαστε υπεύθυνοι για τον εαυτό μας...."




O δήμαρχος Aννίβας Παπακυριάκος προβάλοντας το προσκύνημα της  περιοχής του, την Ι.ΜονήΗ Πάντων Χαρά, στο Καλέτζι,  εκφράζει τις ευχές του αναφέροντας τα εξής:

Δεκαπενταύγουστος και η Ελλάδα γιορτάζει από άκρο σε άκρο την γιορτή της Παναγιάς μας!
Ας ευχηθούμε όλοι μας ο φετινός Δεκαπενταύγουστος να είναι μια ευκαιρία ουσιαστικής λατρείας και παράκλησης προς την Πλατυτέρα των Ουρανών, μιας και όλοι μας το έχουμε ανάγκη τόσο προσωπικά όσο και εθνικά, ώστε να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις επιδημιολογικές, οικονομικές και εθνικές κρίσεις!
Εύχομαι σε όλους τους συνδημότες μου χρόνια πολλά για τη μεγάλη αυτή μέρα, ιδιαίτερα στις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες."




O δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος από την παραλία του Κιάτου στέλνει το εορταστικό μήνυμα συνδυασμένο με εκείνο κατά της πανδημίας. 

"Χρόνια Πολλά απο την σπάνιας ομορφιάς παραλία του ΚΙΑΤΟΥ... καλό Δεκαπενταύγουστο σε όλους με ψυχραιμία κ υπευθυνότητα παραμένουμε υγιείς."