18 Ιουλ 2020

Κοτόπουλο Ναυπάκτου με φέτα και δυόσμο - Μια υπέροχη καλοκαιρινή συνταγή!


Μια συνταγή που θα λατρέψετε! Με όλες εκείνες τις γεύσεις που απογειώνουν το πιάτο σας.Ο δυόσμος, η φέτα και το γευστικό κοτόπουλο Ναυπάκτου  Κοντοχρήστος...


δένουν τόσο αρμονικά που είναι δεδομένο πως αυτό το φαγητό θα μπει στο μενού της εβδομάδας.


ΥΛΙΚΑ:
2 στήθη κοτόπουλου Ναυπάκτου Κοντοχρήστος
30 γρ. φέτα σε λεπτές φέτες
1 φλ. φρέσκος δυόσμος
1 κ.σ. χυμός λεμονιού
2 κ.γ. λάδι
Αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Κόβουμε κάθε στήθος στη μέση. Σε κάθε κομμάτι ανοίγουμε στο πλάι μια σχισμή, προσέχοντας να μην είναι διαμπερής, και τη γεμίζουμε με 2-3 φέτες τυρί και 6-8 φύλλα δυόσμο. Σφραγίζουμε τα κομμάτια με λαδωμένες οδοντογλυφίδες και τα βάζουμε σε γυάλινο ή κεραμικό σκεύος. Ψιλοκόβουμε το δυόσμο που έμεινε και τον πασπαλίζουμε στο κοτόπουλο. Το περιχύνουμε με το λάδι και το λεμόνι, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
Το αφήνουμε για 20’ γυρνώντας στο μεταξύ 1-2 φορές.
Προθερμαίνουμε το γκριλ στη μέγιστη θερμοκρασία.
Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι ακόμα και ψήνουμε το κοτόπουλο 2-3’ από κάθε πλευρά.
Αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες και σερβίρουμε αμέσως.


* Σήμερα μοναδική προσφορά στα Κοτόπουλα Ναυπάκτου:


Φιλέτο στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκαλο  5,99 ευρώ το κιλό

Στήθος κοτόπουλου με κόκάλο  4,50 ευρώ το κιλό

Κοτόπουλα Ναυπάκτου Κοντοχρήστος στην Κόρινθο δυο καταστήματα

 - Αδειμάντου 47 
- Περιάνδρου και Κύπρου γωνία