Μια έξυπνη, γευστική και κυρίως γρήγορη συνταγή είναι αυτή που σας προσφέρουμε σήμερα.
Αγοράζουμε από τα 500 γρ.φιλέτο στήθος κοτόπουλου κομμένο σε μπουκίτσες , και 500 γρ. φιλέτο μπούτι κομμένο σε μπουκίτσες, από τα Κοτόπουλα Ναυπάκτου ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ στην Κόρινθο (Αδειμάντου 47 και Περιάνδρου και Κύπρου γωνία).
Τα υλικά που θα πρέπει να έχουμε:
500 γρ. φιλέτο στήθος κομμένο σε μπουκίτσες
500 γρ. φιλέτο μπούτι κομμένο σε μπουκίτσες
3-4 πιπεριές πράσινες κομμένες σε ροδέλες
2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε ροδέλες
1-2 ποτηράκια ρετσίνα
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Πάπρικά
Λίγο κάρυ
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
5-6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας, εκτός της ρετσίνα και τη μουστάρδα.
Τα βάζουμε στο αντικολλητικό και τα αφήνουμε για 10 λεπτά με το καπάκι ανακατεύοντας.
Όταν ροδίσει σβήνουμε με τη ρετσίνα και το αφήνουμε να βράσει για κάνα 10 λεπτό ακόμα.
Γέρνουμε λίγο στο πλάι το τηγάνι και στου ζουμάκι λιώνουμε τη μουστάρδα.
Κλείνουμε το μάτι και το καπάκι και το αφήνουμε λίγο να δέσει.
To φαγητό μας είναι έτοιμο.
Και έχει μοναδική γεύση που μόνο τα Κοτόπουλα Ναυπάκτου μπορούν να δώσουν, αφού τρέφονται 100% από βιολογικό καλαμπόκι.
Δοκιμάστε το κι εσείς.