12 Μαΐ 2020

Φυσικό αέριο: Αιρετοί κατώτεροι των περιστάσεων!Της Τζένης Σουκαρά


- Στον απόηχο των "Πόθεν έσχες" , οι "πληβείοι" κοιτούν από την  κλειδαρότρυπα και καγχάζουν από αυτά που διαβάζουν! Μην μασάς πατριώτη, τίποτα δεν σου κάνει εντύπωση!Για το θεαθήναι γίνονται όλα!Κανέναν δεν επηρεάζει...


ούτε το χρήμα που ρέει άφθονο σε ορισμένους, ούτε τα δάνεια που δεν ξεπληρώνονται ούτε τα χρέη, ούτε εκείνη η περιουσία των 10 λεπτών!Δεν σου καίγεται καρφί, διότι εάν για λίγο αυτό  σε είχε απασχολήσει σοβαρά τότε αλλιώς θα έκρινες και αλλιώς θα ψήφιζες. 
- Και αν ψήφιζες αλλιώς δεν θα χρειάζονταν οι τόσες κυβιστήσεις. 
- Αναρωτιέμαι σοβαρά, πού είναι οι δήμαρχοι των πρωτευουσών για την δυσμενή εξέλιξη που αφορά την απένταξη της Πελοποννήσου από τον σχεδιασμό του φυσικού αερίου.
Άοσμοι  και εξαιρετικά ολίγοι οι νεοεκλεγμένοι αιρετοί των μεγάλων πόλεων .
Η σιωπή τους , οι υπεκφυγές τους συνιστούν ένα ομιχλώδες τοπίο.
Φοβισμένοι αιρετοί, αιχμάλωτοι του ενδεχόμενου να πέσουν στην δυσμένεια των ανωτέρων τους. Άγονται και φέρονται μόνο αυτή την σκέψη. 
Είναι δυνατόν να χάνεται για την Κόρινθο, την Τρίπολη, την Καλαμάτα, την Σπάρτη και μετά για το Άργος και το Ναύπλιο το φυσικό αέριο που θα ερχόταν σε χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις και να κοιτούν όλοι αποσβολωμένοι; 
Όλοι αυτοί οι δήμαρχοι εξελέγησαν με το φυσικό αέριο στην ατζέντα τους και τώρα "ένοχη σιωπή" .
Για το Άργος κάνω ειδική μνεία διότι οι λεονταρισμοί αφορούσαν μόνο το Μακεδονικό και η γαλαντομία στα τεστ που ποτέ δεν έφτασαν στον δήμο!
Εξαιρετικά αδύναμοι όλοι και λίγοι.Κατώτεροι των περιστάσεων!