7 Μαρ 2020

Πιτσάκης για Συνεταιριστική:" Κάποιοι που πήραν τεράστια κεφάλαια με ελάχιστη εγγύηση κουνάνε το δάχτυλο στη διοίκηση του Επιμελητηρίου"


Στην  υπόθεση  της Συνεταιριστικής Τράπεζας αναφέρθηκε χθες κατά την συνέντευξή του στα ΜΜΕ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παναγιώτης Πιτσάκης, γνωστοποιώντας πως βρίσκεται στο στάδιο της εκκαθάρισης.


Ο κ. Πιτσάκης όμως αναφέρθηκε και σε πρόσωπα της αντιπολίτευσης του ΔΣ που ενώ βρίσκονται τα ονόματά τους μέσα στο φάκελο Νικολούδη εκείνοι εξακολουθούν και "κουνούν το δάχτυλο" στην διοίκηση του Επιμελητηρίου. 

Συγκεκριμένα ο κ. Πιτσάκης απάντησε σε διευκρινιστική ερώτηση μας τα εξής:

"Το Επιμελητήριο με την Συνεταιριστική Τράπεζα εμπλέκεται σε δυο θέματα. 
Στην δημιουργία της τράπεζας και στις ερωτήσεις που έχουμε πάρει απο πολλούς οι οποίοι είχαν καταθέσει στην τράπεζα τι έγιναν τα χρήματα τους.
Υπάρχει εκκαθαριστής αυτή τη στιγμή στην τράπεζα και θα υπάρξουν τα αποτελέσματα
Υπάρχει μια πλευρά αντιπολιτευόμενη στο ΔΣ του επιμελητηρίου , που λέει σε όλα ΟΧΙ. 
Κάποιοι απο αυτούς , γιατί πρέπει να γνωρίζει ο Κορινθιακός λαός, δεν έχουν ούτε επιχείρηση αυτή τη στιγμή. Έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους.
Αντιλαμβάνεστε τι σήμαινε να είχε αυτούς στην διοίκηση του το Επιμελητήριο Κορινθίας. 
Κάποιοι απο αυτούς έχουν εκμεταλλευθεί τεράστια κεφάλαια της Συνεταιριστικής με ελάχιστη εγγύηση και αυτή τη στιγμή βγαίνουν και κουνάνε το δάχτυλο στην διοίκηση του Επιμελητηρίου.
Εδώ πρέπει να σημειώσω πως υπάρχουν και άτομα μέσα στο ΔΣ που όσον αφορά την σχέση τους με την συνεταιριστική ήταν άψογη. 
Και αναφέρω και τον όνομα του Βαγγέλη Παπαιωάννου, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση για αυτά που λέω. 
Επειδή έχω το φάκελο του Νικολούδη που δείχνει τι συνέβη. Εκεί υπάρχουν και κάποια ΜΜΕ που έχουν πάρει δάνεια απο την Συνεταιριστική 1.250.000ευρώ με 50.000 ευρώ εγγύηση. Τα χρήματα αυτά τα ψάχνουν και υπάρχουν και διατάξεις απο τον εισαγγελέα διαφθοράς για την συγκεκριμένη υπόθεση".