29 Ιαν 2020

Οι δεσμεύσεις Χρυσοχοίδη σε Δήμα, Ταγαρά και Σούκουλη


Με κυρίαρχα θέματα την έλλειψη προσωπικού, τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό, το κτιριακό και την εγκληματικότητα στο νομό μας ,η Ένωση αστυνομικών Κορινθίας σε πρόσφατη συνάντηση της με τους βουλευτές..


του νομού, ζήτησε από τον υφυπουργό Χρίστο Δήμα και τους Νίκο Ταγαρά και Μαριλένα Σούκουλη την άμεση ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας με προσωπικό κατά τις μεταθέσεις του έτους 2020, την ενίσχυση του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Κορίνθου με συνοριοφύλακες, την παραμονή των αποσπασμένων αστυνομικών στην Δ.Α. Κορινθίας για την αστυνόμευση του Νομού και την ανανέωση του στόλου.

Άμεσα πραγματοποιήθηκε συνάντηση, την Δευτέρα, των τριών με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη, όπως μας πληροφορεί η Ένωση Αστυνομικών, ο οποίος δεσμεύθηκε για :

α) την παραμονή των αποσπασμένων για την αστυνόμευση για όλο το 2020

β)την παραμονή ικανού αριθμού αποσπασμένων στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Κορίνθου, ανεξάρτητα από την ενίσχυσή του με τους συνοριοφύλακες,

γ) την ενίσχυση της Δ.Α. Κορινθίας στις επικείμενες μεταθέσεις του 2020 και

δ)για τον στόλο τρέχουν προγράμματα ανανέωσής του και έως τότε έχει δοθεί εντολή, τα οχήματα που κατάσχονται από τις υπηρεσίες και πληρούν τις προϋποθέσεις, να περιέρχονται σε αυτές χωρίς χρονοτριβή.