16 Δεκ 2019

Η κυβέρνηση επέκτεινε την απαγόρευση του καπνίσματος στα 12 μίλια


Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, η ελληνική κυβέρνηση απαγόρευσε το κάπνισμα σε απόσταση 12 μιλίων από τα ελληνικά νησιά, ενώ απειλεί, να απαγορεύσει το κάπνισμα και στην ελληνική ΑΟΖ.
Η κίνηση της ελληνικής κυβέρνησης εξόργισε τους Τούρκους, που είναι...


θεριακλήδες και το ντουμανιάζουν συνέχεια.

Οι Τούρκοι ζητούν, να επιτραπεί τουλάχιστον ο ναργιλές, ενώ επιθυμούν, να υπάρξουν και ειδικές περιοχές στο Αιγαίο, όπου θα επιτρέπεται το κάπνισμα.

Είναι μεγαλοφυής η κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να απαγορεύσει το κάπνισμα σε απόσταση 12 μιλίων από τα ελληνικά νησιά, αφού έτσι λύνεται οριστικά τόσο το θέμα της υφαλοκρηπίδας όσο και το θέμα της ΑΟΖ, ενώ παρακάμπτεται και το casus belli των Τούρκων που είναι πολύ μπελαλήδες.

Οι Τούρκοι είναι αναγκασμένοι από εδώ και πέρα, να βγαίνουν έξω από τα ελληνικά χωρικά ύδατα για να καπνίσουν, οπότε η χώρα μας δεν κινδυνεύει πια από τους Τούρκους· κινδυνεύει, βέβαια, πάντα από τους Έλληνες.

Αν οι Τούρκοι παρανομήσουν και καπνίσουν μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα, θα αναγκαστούν να πληρώσουν υπέρογκα πρόστιμα και η οικονομία τους θα γονατίσει.
Ήδη, δεν υπάρχει τουρκικό πλοίο στο Αιγαίο, γιατί οι Τούρκοι έχουν πάθει στερητικό σύνδρομο και επέστρεψαν στα λιμάνια τους για να καπνίσουν ελεύθερα.

Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου αποδείχτηκε το κρυφό όπλο της κυβέρνησης για την επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια και την ανακήρυξη της ελληνικής ΑΟΖ.

Αν η κυβέρνηση απαγορεύσει και το αλκοόλ στην υφαλοκρηπίδα μας, οι Τούρκοι θα αρχίσουν να τρέμουν και θα πάρουμε και την Πόλη.


ΠΗΓΗ: pitsirikos.net