4 Νοε 2019

Άκουσον! Άκουσον!

Έχουμε και λέμε:

- Ο πρωθυπουργός απαντά σε επίκαιρη ερώτηση του Αρκά βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου για το έργο ΣΔΙΤ της διαχείρισης των απορριμμάτων και βεβαίως παρίστανε τον όψιμο οικολόγο ,ευτυχώς όχι εναλλακτικό. 
Επίσης ο πρωθυπουργός της χώρας έσπευσε να απαντήσει στον βουλευτή...

για ένα θέμα που είχε ήδη διευκολύνει την λύση του με τροπολογία την προηγούμενη ημέρα. Ο πρωθυπουργός επίσης δήλωσε υπέρμαχος του έργου χωρίς να έχει αλλάξει απολύτως τίποτα, παρά μόνο ο ίδιος .Θυμίζουμε πως το έργο το πολεμούσα λυσσαλέα μέχρι και τις εκλογές.Τώρα το στηρίζει λυσσαλέα "κόβοντας " τον γόρδιο δεσμό!Ό,τι να ναι, αρκεί να είναι από τον Κυριάκο!

- Απο την άλλη ο πολυμήχανος Οδυσσέας κάνει επίκαιρη ερώτηση για ένα θέμα την λύση του ψήφισε την προηγούμενη ημέρα και το κόμμα του. Επομένως τι αναφωνήσω; Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι!

- Στην  ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου για το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων ο κ. Γιάννης Μπουτρούγκας απουσίαζε. Θα μου πεις "ε και;" Θα σου απαντήσω πως ο κ. Μπουτρούγκας είναι ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης που υποστηρίχθηκε απο το ΚΙΝΑΛ και προσωπικώς απο την Φώφη Γεννηματά αλλά δηλώνει ανεξάρτητος και πηγαίνει μετά τις εκλογές με τον γαλάζιο Περιφερειάρχη Νίκα ως εντεταλμένος σύμβουλος ανάπτυξης. Και ο εντεταλμένος απουσίαζε της ανάπτυξης  ..Αλλά και της συνεδρίασης!
Αραγε και εκείνος θα ψήφιζε υπέρ του κλεισίματος των λιγνιτικών μονάδων για να αναπτυχθεί ο τόπος; 

- Πάντως με αυτά και με εκείνα, δυο αυτοδιοικητικοί ένας εν ενεργεία δήμαρχος και ένας πρώην δυσαρεστήθηκαν πολύ με αυτά που είπε ο πρωθυπουργός για τα σκουπίδια. Κρίμα! Και είχα την αίσθηση πως είχα στρογγυλέψει οι γωνίες με τον διαγραμμένο και ακόμα ηχούν τα παλαμάκια του δεύτερου στους λόγους του Άδωνι!!Τι θα τα κάνουμε τα εργοστάσια πατριώτη;

- Στην σύσκεψη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Κορινθίας για την ψήφιση του προυπολογισμού κάτι μου λέει πως η μειοψηφία έπαθε έναν ελαφρύ παροξυσμό απο την ώρα που είδε τους Παπαιωάννου, Γεώργαρη  και Γκιώνη να την παρακάμπτουν και να ψηφίζουν!Ήθελαν απλά να συζητήσουν κωδικό κωδικό τον προυπολογισμό ,να φέρουν τον Πιτσάκη απολογούμενο,  να καλέσουν δυο τρεις φορές τον πρόεδρο να παραιτηθεί και μετά να τον ψηφίσουν τον προυπολογισμό προς όφελος των εργαζομένων και μελών του Επιμελητηρίου. Ε! μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφθούν την τακτική τους διότι αυτή η ηρωική έξοδος έδειχνε τόσο ανώριμη!