26 Δεκ 2019

Ο αντικαπνιστικός νόμος και η ταινία "Ευτυχία¨"


Ένα έξυπνο και καυστικό  status στην προσωπική του σελίδα στο facebook έχει κάνει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του θεάτρου Περιγιαλίου Αλέκος Ξανθάκης, θέλοντας να σατιρίσει τον τρόπο...


με τον οποίο η κυβέρνηση προσπαθεί να επιβάλλει τον αντικαπνιστικό νόμο και την κινηματογραφική ταινία που είναι αφιερωμένη στην ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου "Ευτυχία".
Διαβάστε το:
"Μα πως είναι δυνατόν να επιτρέπει η κυβέρνηση και ο υπουργός δημόσιας υγείας την ταινία "Ευτυχία";
Τα ντουμάνια της Ευτυχίας επί 2 ώρες στην οθόνη μεταφέρθηκαν και στην πλατεία. 
Οι χαρμάνηδες,περίμεναν πως και πως να κάνει διάλειμμα,η να τελειώσει για να ξεχαρμανιάσουν.Αφού το φούντωναν πριν την έξοδο με αποτέλεσμα να απειληθούν για το 1142.
Οι χρόνιοι αντικαπνιστικές όταν τελείωσε έφυγαν άρον-άρον από την αίθουσα μη τυχόν και εθιστούν πάλι στο καταραμένο. Κάποιοι απ αυτούς ασυνείδητα σήκωσαν το τηλέφωνο για το 1142.
Αυτοί που το είχαν πρόσφατα κόψει,βγήκαν έξω και η νευρικότητα τους έκανε να έρχονται γύρω-γύρω από τον εαυτό τους έτοιμοι να κάνουν τράκα και την άλλη μέρα να πάνε στον ψυχολόγο τους.
Αυτοί που είχαν παιδιά μαζί τους προσπαθούσαν να τους πείσουν,ότι αυτά γινόντουσαν κάποτε,δεν έχουν καμιά σχέση με την σημερινή κανονικότητα της εποχής και αν δείτε κάτι τέτοιο να το καταγγείλετε στο 1142.
Γι αυτό απαγορέψατε την πριν είναι αργά."