22 Ιαν 2017

Τα νέα του κομμωτηρίου - Της Τζένης Σουκαρά


Κυριακάτικο ξεφύλλισμα..Διαβάζω..
Η Μελάνια ήταν ξινή, η Ιβάνκα αρχοντοπούλα.Καλά!Σαν να αναφερόμαστε στην Μπεάττα Ασημακοπούλου και την Μάρω Κοντού. Τέτοια η απαξίωση και το κουτσομπολίκι και η κακία για την πρωτοδεύτερη και τούμπαλιν γυναίκα του Αμερικανού προέδρου..... ούτε σε κομμωτήριο!
Καρακουκλάρες και οι δυο (μην το κάνουμε και θέμα) με διαφορά πως η μια έχει για σύζυγο έναν πάμπλουτο με πορτοκαλί μαλλιά και νυν πρόεδρο των ΗΠΑ που δεν...

άλλαξε χρώμα στο μαλλί και η άλλη έχει έναν κούκλο νεολαίο που τον έκανε ΚΑΙ πάμπλουτο! Αλλά πώς να σου το πω; Η Μελάνια δεν γίνεται φίλη με την μέση Ελληνίδα νοικοκυρά γιατί αισθάνεται πως το σπίτι της απειλείται, καθότι "ζωηρός" ο σύζυγος "ζωηρή" και η Μελάνια "λές ποτέ να συναντηθούν και να της κλέψει ΤΟΝ ΘΗΣΑΥΡΟ;" ενώ η Ιβάνκα συνδέεται με τη νύφη που θα ήθελα η Ελληνίδα μάνα να βρει ο γιόκας όταν θα αξιωθεί να "γίνει άνθρωπος"!

Anyway μην μας απασχολεί άλλο το θέμα γιατί θα χαζέψουμε εντελώς!
Κατά τα άλλα η Ελλάδα είχε ηχηρή εκπροσώπηση εκεί στην ορκωμοσία του ΝΤ. Τραμπ! Δηλαδή έστειλε αυτό που της συμβαίνει αυτή την στιγμή!Ένα δείγμα πολιτισμικού σοκ απο τον Βαλάντη και αισθητικής - σοκ απο τον Πατούλη.
Σοκ και στον αναγνώστη αλλά τα νοηματικά άλματα απαραίτητα για να ερμηνεύσει κανείς τις επόμενες φωτό που έρχονται!Λίγο ρετουσάρισμα και θα είναι όλες δικές μας.
Παρόντες σε διάφορες εκδηλώσεις και πάρτυ απο την άλλη, οι έτεροι εκλεκτοί. Καμμένος και Παππάς.Το βαρύ φορτίο κλήθηκε να μεταφέρει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος ώστε οι δυο υπουργοί να συνεχίσουν να ασκούν άνετα τα καθηκοντά τους ,τουτέστιν ο ΥΠΕΘΑ να κάνει like πολλά και selfie κρατώντας τα ΝΕΑ επιχειρώντας να υπογραμμίσει ίσως την υλοποίηση προεκλογικών σχεδίων και δεσμεύσεων και ο Υπ Ψηφιακής Πολιτικής να ψάξει την γραβάτα εκείνη που θα παρουσιαστεί στα εσταντανέ και θα "επικοινωνήσει" την παρουσία του εκεί. Κατόπιν συσκέψεως η γραβάτα που αποφασίστηκε ήταν επιθετικού χρωματισμού "τύφλα να έχει ο Ντόναλντ Τράμπ".
Επέτυχε πάντως η θαρραλέα προσπάθεια του δευτέρου να γραβατωθεί ,ωστε οι παραπολιτικές στήλες να χορέψουν το ταγκό μαζί του και πληροφορίες λένε πως άμα πάει κάτι στραβά μέχρι και το μούσι θα ξυρίσει για να κάνει την διαφορά!

Κι αφού επιτύχαμε και αυτό το ταξίδι - όπως αποδεικνύουν οι φωτό μέσω κινητού με τους διαφόρους επικεφαλείς του Λευκού Οίκου- και αισθανόμεθα πιο ασφαλείς στις νεοεισερχόμενες ελληνοαμερικανικές σχέσεις,διότι το μέγα μυστικό είναι να γνωρίζεις τον κλειδοκράτωρα του Λευκού Οίκου (βλέπε τον πορτιέρη στο πιο χαι μπαρ της πόλης) κι αφού τον γνωρίσαμε, ήσυχοι πλέον ξεκινάμε τη νέα εβδομάδα . ..
Με "κόφτες", με αξιολόγηση, Σόιμπλε, μπλοκάκια, πλαστικό χρήμα και χτίσιμο του αφορολόγητου και ένα χαμηλό βαρομετρικό που έρχεται κάπου στις 26 Ιανουαρίου - γενέθλια ημέρα..."Τον σκούφο σας" γιατί τη νέα εβδομάδα θα την πάμε ποδαράτοι! Εκεί είναι η επικαιρότητα ...Αυτά που βιώνουμε! Τα υπόλοιπα είναι τα νέα του κομμωτηρίου! Ρόλευ και σεσουάρ!