16 Μαρ 2016

Βρέθηκε στην Ειδομένη ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου

  
Σαν βόμβα έσκασε η είδηση, πως στην Ειδομένη βρέθηκε ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου και η ευχάριστη είδηση σκόρπισε ενθουσιασμό στον πολύπαθο Ελληνισμό.
Ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου ανακαλύφτηκε τυχαία από δυο προσφυγόπουλα από τη Συρία, που έπαιζαν με τα κουβαδάκια τους στις λάσπες της Ειδομένης.


 Το ένα από τα δυο παιδιά, ο Αχμέτ, χτύπησε κάτι σκληρό με το φτυάρι του και φώναξε τη μαμά του.

Όταν οι πρόσφυγες έσκαψαν λίγο, βρήκαν κάτι Καρυάτιδες και κάτι λιοντάρια, οπότε σκέφτηκαν να τα παρατήσουν, επειδή έχουν βαρεθεί τις παλιατζούρες που είναι γεμάτη η γη σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Συρία.

Ένας Σύρος επέμεινε να σκάψουν λίγο ακόμα, μπας και βρουν κάνα τούνελ που να οδηγεί στα Σκόπια, ώστε να μπορέσουν να περάσουν και να πάνε στην Ευρώπη.

Μετά από λίγο, οι πρόσφυγες ανακάλυψαν έναν σκελετό και έβαλαν τα κλάματα
, επειδή σκέφτηκαν, πως κι αυτοί θα αφήσουν τα κόκαλά τους στην Ειδομένη, περιτριγυρισμένοι από δεκάδες ξένα ΜΜΕ που ψάχνουν για συγκινητικές ιστορίες και συγκινητικές φωτογραφίες.

Μια Ελληνίδα αρχαιολόγος, η Βίβιαν Μπεκατσόνη, που είχε πάει στην Ειδομένη τρία ταψιά γεμιστά για να ταΐσει τους πρόσφυγες, είδε τον σκελετό και αναγνώρισε τον Μεγαλέξανδρο.

Η Βίβιαν Μπεκατσόνη άρχισε να σκίζει τα ρούχα της, να ουρλιάζει και να χορεύει γυμνή μέσα στις λάσπες της Ειδομένης, οπότε οι πρόσφυγες σκέφτηκαν να φωνάξουν τους γιατρούς να την δέσουν αλλά αυτή τους είπε πως βρέθηκε ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου και αυτοί της είπαν «χεστήκαμε, εμείς στο Βερολίνο θέλουμε να πάμε».

Αμέσως έσπευσε στην Ειδομένη ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος έβαλε πέντε μεραρχίες από κομάντα να φυλάνε τον τάφο, για να μην έρθουν οι Σκοπιανοί και μας πάρουν τον σκελετό του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Το γεγονός ότι ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου βρίσκεται στην ελληνική πλευρά των συνόρων δικαιώνει απόλυτα τη θέση της χώρας μας στο θέμα της ονομασίας της FYROM, αφού οι αρχαίοι Μακεδόνες είχαν προβλέψει, πως μέχρι εκεί θα ήταν τα σύνορα της Ελλάδας στο μέλλον και φρόντισαν να θάψουν το Μεγαλέξανδρο από δω και όχι από κει.

Η κυβέρνηση αποφάσισε, πως η Ειδομένη θα ονομάζεται στο εξής Αλεξάνδρεια και πως πρέπει να εκκενωθεί αμέσως από τους πρόσφυγες, γιατί τώρα θα πλακώσουν οι τουρίστες.
 

ΠΗΓΗ: pitsirikos.net