20 Ιαν 2016

ΑΣΠ Κόρινθος: «Η διαιτησία πήρε το ρόλο του πρωταγωνιστή»


Ανακοίνωση εξέδωσε και η Κόρινθος για το πολυσυζητημένο ντέρμπι με τον Πανιώνιο, στο οποίο επικράτησε με 3-2 (στο τέλος του άρθρου διαβάστε την ανακοίνωση του Πανιωνίου). 
Στο παιχνίδι έγιναν πολλά διαιτητικά λάθη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ευνοήθηκε η Κόρινθος, τονίζει η διοίκηση της ομάδας.


 «Σε ένα μεγάλο παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι, που απολαύσαμε όσοι τυχεροί βρέθηκαν στο κλειστό Κορίνθου αλλά και πολλοί φίλοι μέσω live streaming που ήταν μια προσφορά της ΑΣΠ Κορίνθου σε όλους τους φιλάθλους.

Η ομάδα μας κατάφερε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να κερδίσει την αήττητη μέχρι χτες ομάδα του Πανιωνίου, σε ένα παιχνίδι που, αντί να είναι πρωταγωνίστριες οι αθλήτριες των ομάδων, κατάφερε η διαιτησία να πάρει τον ρόλο αυτόν…


Με αλλοπρόσαλλα σφυρίγματα… κόκκινη κάρτα στον προπονητή μας, κίτρινες σε αθλήτριές μας… πολλά λάθη και για τις δύο ομάδες αλλά σε καμία περίπτωση δεν ευνοήθηκε η ομάδα μας και δεν μειώνεται το μέγεθος της νίκης μας με ανατροπή από 0-2 … Ευχαριστούμε όλους τους φιλάθλους, που για άλλη μια φορά γεμίσανε το κλειστό.


Το ταξίδι συνεχίζεται…


ΑΣΠ Κόρινθος Γραφείο Τύπου».


Η ανακοίνωση της ομάδας του Πανιωνίου: 

Πανιώνιος: «Νέοι κανονισμοί και βωμολοχίες από τους διαιτητές»




Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την χθεσινή διαιτησία του αγώνα με την Κόρινθο για την Α2 γυναικών εξέδωσε ο Πανιώνιος.


Η ανακοίνωση

«Την Κυριακή στην Κόρινθο είδαμε ένα δράμα. Ο διαιτητής Γεμενής δημιούργησε νέους κανονισμούς και με μεγάλη προσπάθεια γύρισε το 0-2 σε 3-2 κάνοντας ένα γήπεδο ζούγκλα.

Ζήσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις με νέους κανονισμούς και αποβολή του προπονητή μας. Η πρόκληση όμως και η βωμολοχίες από τους διαιτητές προς τον αποστολή του Πανιωνίου είναι κάτι που δεν το έχουμε ξαναζήσει και αποτελεί ντροπή για το άθλημα.

Η διοίκηση του Πανιωνίου υπόσχεται, ότι θα προστατεύσει τα δικαιώματα και την ιστορία του Συλλόγου μας καθώς και την προσπάθεια των αθλητών.


Υγ. Δεν έχει νόημα να απαριθμήσουμε τις φάσεις και τα λάθη, γιατί θα χάσουμε την ουσία. Για κακή τύχη των διαιτητών υπάρχει βίντεο του χθεσινού αγώνα παρατράγουδο».



ΠΗΓΗ: volleynews.gr