12 Δεκ 2015

Έστειλαν μια διμοιρία να συλλάβει εναν καστανά! Η "λυτρωτική παρεμβαση" της αστυνομίας για τα έσοδα του κράτους- της Τζένης Σουκαρά



Με την πρωτη φορά αριστερά η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν πλήττεις!Απλώς τα χάνεις!
 Η είδηση "βόμβα" που έσκασε χθες το βράδυ εχει να κανει με την ισχυρή αστυνομική δύναμη που πηγε να συλλαβει στην πλατεια Αριστοτελους έναν... καστανά!


Εν μέσω των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, όχι ένας αλλά 13 αστυνομικοί επιχείρησαν να 
 συλλάβουν ηλικιωμένο καστανά, έπειτα από καταγγελία.

O ηλικιωμένος φώναζε πως δεν είναι παράνομος, ενώ η Αστυνομία του ξεκαθάρισε ότι το καρότσι του με όλα τα προϊόντα κατάσχεται.

Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν άντεξε την ένταση και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία προχώρησε στην... κατάσχεση.

Αυτο θα παει ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ.Αυτο θα πει φιλε μου "λυτρωτικη παρεμβαση" της αστυνομιας για τα εσοδα και το ελληνικο κράτος!

Είναι σαν τα δελτία τυπου του ΣΔΟΕ που μας αναφερουν τα λαβράκια που ανακάλυψαν..Μια ιερόδουλη με αμυθητη περιουσία, έναν καφετζή εκατομμυριούχο κι έναν αγρότη (τα συνήθη) .Οι υπόλοιποι αθώες περιστερές!!

Ενταξει ! Δεν θέλω να αναγνωστούν και όλα τα  ονόματα του ΧΡΥΣΟΥ ΟΔΗΓΟΥ  αλλά δεν θέλω να μετατραπώ και σε εκείνον που το μόνο ου θυμαται είναι το 11880!!!Μην με περιπαιζετε λοιπόν και με αριστερό υφάκι!